Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Top Class smo vam već predstavili, a sada možete osvojiti stipendiju za zimski semestar na opštem kursu engleskog jezika.

Opšti kurs:

Opšti kursevi engleskog jezika su namenjeni polaznicima koji žele na pravi način da savladaju jezik koji nam je danas neophodan u svim segmentima života. Kursevi su posvećeni svim aspektima jezika podjednako, jer je iskustvo pokazalo da je to najbolji način da strani jezik usvojimo kao svoj. Za željene rezultate ne postoji instant rešenje, već je neophodna predanost i posvećenost. Mi ćemo se potruditi da kroz zabavu, druženje i učenje na aktuelnim i praktičnim materijalima, postignete rezultate koje želite. Pristup nastavi prilagođen je godinama i interesovanjima polaznika. Na kraju svakog semestra radi se test, a po završenom kursu polaznici dobijaju diplomu. Top Class svojim polaznicima obezbeđuje besplatno testiranje svih jezičkih veština prilikom upisa na kurseve, kao i završno testiranje na kraju semestra koje ne ulazi u predviđeni fond časova.

Tower bridge London Twilight   November 2006 Top Class i Wannabe Magazine konkurs: Stipendija za zimski semestar na opštem kursu engleskog jezika

Engleska nikad nije bila bliza

Program svih kurseva prilagođen je standardu  Zajedničkog evropskog okvira za žive jezike (Common European Framework for Languages). Akcenat je na konverzaciji i aktivnom učestvovanju polaznika u nastavi. Pored udžbenika, profesori koriste i dodatne materijale, koji omogućavaju rad u zabavnoj atmosferi koja motiviše polaznike da progovore jezik  koji uče.

Polaznici takođe imaju časove sa lektorom sa engleskog govornog područja, a broj tih časova  usklađen  je sa znanjem koje polaznici poseduju i mogućnošću da prate nastavu na datom stranom jeziku.

Kod nas su TOP CLASS i druženja! Polaznici su DOBRODOŠLI na sva druženja u školi koja organizujemo tokom semestra: gledanje filmova, italijanski aperitiv, engleske čajanke, i druge kreativne autentične aktivnosti.

log00o1 Top Class i Wannabe Magazine konkurs: Stipendija za zimski semestar na opštem kursu engleskog jezika

Centar za strane jezike Top Class

Posetite zvaničan sajt Top Classa i Fan Page na Facebooku.

Konkurs

Šta je tema?

Teme konkursa su dve. Odaberite temu koja vam više leži.

1. Priča inspirisana engleskom kulturom

2. Priča inspirisana engleskim turizmom

A koliko da bude dugačka priča?

Priča ne sme da pređe 2,500 slovnih znakova (uključujući i praznine, u Wordu broj znakova možete očitati pod “characters with spaces”).

U kom formatu šaljem priču?

Dokument se šalje isključivo u .doc ili .docx formatu. Ne zaboravite da se potpišete i ostavite e-mail ispod potpisa.

Gde šaljem priču?

Priče šaljete na mejl redakcija@wannabemagazine.com, u telu poruke ostavite nam ime, prezime, telefon i jednu ili dve rečenice o sebi. U prilogu mejla (attachment) pošaljite nam priču, a u naslovu mejla naglasite da je u pitanju priča za konkurs.

A koliko priča smem da pošaljem?

Jedan autor ili autorka mogu poslati najviše tri priče koje nisu ranije objavljene u bilo kom izdanju (štampanom ili na internetu). Napise koje ste nekad kačili na svoje blogove, a sada šaljete kao priču, nećemo uzimati u obzir.

No! No! (Kako do diskvalifikacije?)

Priče koje stignu bez slova č, ć, dž, đ, š i ž (tamo gde bi trebalo da ih bude), neće se uzimati u obzir. Slanjem priče ustupate nam pravo da je u nepromenjenom obliku, osim grafičkog uobličenja, objavimo ili ne objavimo u magazinu. Sva ostala prava zadržavate.

Konkurs je otvoren od ponedeljka, 8. oktobra, i traje do petka, 19. oktobra.

Redakcija će 20. oktobra u podne proglasiti pobednika i najbolju priču, ispod teksta na sajtu, i kontaktirati ga.

Editors choice