Gaga – nova pevačica benda Queen?

LadyGaga Trach Up – Queen + Lady Gaga?

All we hear is radio ga-ga!

Gaga je u pregovorima da postane novi frontmen legendarnog benda Queen! Brajan Mej (Brian May), gitarista benda, već je sarađivao sa Gagom, a ona je vatreni obožavatelj benda, o čemu svedoči i njeno umetničko ime. Vreme će pokazati koliko istine ima u ovim vestima.

Obnovili zavete? Kad pre?

kim1 Trach Up – Queen + Lady Gaga?

Da li su ovi ljudi čuli za privatnost?

Pogodite ko je tolika “fame whore” da je samo šest nedelja nakon spektakularnog venčanja, rešila da obnovi zavete? Pa naravno, naša mala Kimi (Kim Kardashian). Ovog puta, pred kamerama milionskog auditorijuma TV šoua “The Ellen DeGeneres Show”. Mladoženja je i ovog puta bio prisutan.

Paris Fashion Week – supermodeli na delu

kejt Trach Up – Queen + Lady Gaga?

Iza scene prijateljsko ljubakanje, na sceni profi - kao i uvek

Kejt Mos (Kate Moss) se prvo malo ljubakala sa Markom Džejkobsom ( Marc Jacobs), a onda se nonšalantno prošetala pistom brenda Louis Vuitton, čiji je kreativni direktor gospodin Džejkobs lično. Kejt je bila u svom fazonu, tako da su ostali modeli prošli nezapaženo.

gizel Trach Up – Queen + Lady Gaga?

Sila iz Brazila na delu

Pojavljivanje gospođe Žizel (Gisele Bundchen) na reviji modne kuće  Givenchy,  takođe je jedno od najvećih (pozitivnih) iznenađenja Nedelje mode.

Zgazile ga godine

eskl Trach Up – Queen + Lady Gaga?

I Lars Ulrich je privlačniji

Guns ‘n’ Roses su nastupili u Riju pre dve večeri, a mi ne možemo da ne primetimo da je Eksl Rouz (Axl Rose) izgubio trku sa godinama i divljim životom. Nekadašnji seks simbol je gotovo neprepoznatljiv, a žuti mantil i šeširić sa cirkonima mu definitivno nisu pomogli. Gansi kreću na turneju po SAD-u 28. oktobra.

Mnogo buke ni oko čega!

gilespi Trach Up – Queen + Lady Gaga?

Da li su se Torijevci potrudili da poslušaju tekst pesme?

Torijevci su stali na žulj bendu Primal Scream, kada su na zasedanju u Mančesteru navodno iskoristili pesmu “Rocks”. Frontmen benda, Bobi Gilespi (Bobby Gillespie), izjavio je da ne želi da ga išta povezuje sa partijom, a uputio je i ružne reči pojedinim Torijevcima. Ali, nakon napada ispostavilo se da su Torijevci zapravo slušali Dandy Warhols, a da su članovi stranke na svojim Twitter-ima objavili da slušaju Primal Scream.

Ona je ustvari zgodna žena

peri Trach Up – Queen + Lady Gaga?

Kad bi ovako pozirala malo češće, možda bi nam postala simpatična

Dejvid La Šapel (David LaChapelle) je uzeo Keti Peri (Katy Perry) pod svoje i napravio fotografije koje su pred vama. Inspiraciju je našao u dvadesetim i bajci “Snowhite”, a prosto je neverovatno koliko Keti dobro izgleda bez svojih kreacija na nogama, glavi ili ušima.

Zečica Ema

ema Trach Up – Queen + Lady Gaga?

Najteže je ostati svoj

Nakon što se završila cela Hari Poter (Harry Potter) saga, svi se pitaju kojim putem će krenuti mlađani akteri ovih filmova. Emi (Emma Watson) se smeši sjajna filmska karijera, ali je za magazin “Elle” izjavila da oseća pritisak zbog svog izgleda naspram savršenih holivuskih lepotica. Ema, dete, imaš li ti ogledalo?


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments