Sama je ovo uradila

sama je trazila Trach Up   “The Simpsons” u krizi

Čovek se zapita...

Ovo je nekadašnja manekenka Džodi Marš (Jodie Marsh), a koji poriv ju je naterao da postane bodibilderka – i to neka umočena u čokoladu – i mi bismo voleli da znamo. A sve je počelo tako što je krenula u teretanu kako bi oblikovala telo. Malo je preterala. Ali samo malo.

Car-dashian

kim Trach Up   “The Simpsons” u krizi

Da ceo svet zna šta je Kim radila!

Kim (Kim Kardashian) je kupila kola, i to Ferrari od 274.000 dolara pa, naravno, pozvala svoju ekipu paparaca da sve to ovekoveče. Ponela je sa sobom dekolte i pitanje: ko još vozi u ovolikim štiklama?

Milina premijera

mila Trach Up   “The Simpsons” u krizi

Jedna Mila vredi više od svih musketara

Premijeru filma “The Three Musketeers” u Londonu je obeležila Mila Jovović (Mila Jovovich), tačnije – izazovna haljina u kojoj je prelepa glumica izgledala blago rečeno božanstveno. Na premijeri su se pojavili i momci, pardon muškarci, iz benda Take That, musketari, Orlando Blum (Orlando Bloom), Luk Evans (Luke Evans) i neke poznate cice koje su ostale neprimećene.

Da li ostajemo bez porodice Simpson?

simpsons Trach Up   “The Simpsons” u krizi

Najduži sitkom svih vremena

Nakon dvadeset tri godine emitovanja, TV šou “The Simpsons”, koji svi znamo i obožavamo, možda nas napusti zauvek. TV mreža FOX je izjavila da im se Simpsonovi isplate samo ako smanje plate glumcima koje pozajmljuju glasove i to za 45%. FOX – Eat our shorts!

Kad je mala crna haljina baš mala

li misel Trach Up   “The Simpsons” u krizi

Duge noge za slikanje

I dok glumi uglavnom naivne devojčice, na crvenom tepihu Lea Mišel (Lea Michele) oduzima dah. Bar tako neki tvrde, a mi vam dajemo fotke kao dokaz, pa sami presudite.

Bolovi u grlu se nastavljaju

Adele Trach Up   “The Simpsons” u krizi

Ameri opet uskraćeni za najsjajniju britansku zvezdu

Adel (Adele) je i dalje u agoniji, a mi verujemo da je njen menadžment u još većoj, jer po drugi put ove godine koncerti britanske zvezde su otkazani. Adel mora da odmara glasne žice jer je u opasnosti da ostane bez glasa, bukvalno.

Džonijeva loša komparacija

dep Trach Up   “The Simpsons” u krizi

Smetaju mu fotke, a ne žali se na primanja

Za novembarski “Vanity Fair“, Džoni Dep (Johnny Depp) je uporedio fotografisanje sa silovanjem. Naravno, sad je nadrljao jer su se žene širom sveta uvredile i to s pravom. Sram te bilo Džoni, baš si gusar!

Tako to radi Chanel

chanel1 Trach Up   “The Simpsons” u krizi

Karl uvek okružan lepim ženama

chanel2 Trach Up   “The Simpsons” u krizi

Nikud bez naočara za sunce!

Šta su modeli nosili i nije toliko važno, ali ko je nastupao i ko je došao, svakako jeste. Revija modne kuće Chanel, kojom diriguje Karl Lagerfeld (Karl Lagerfeld) je apsolutni hit nedelje mode u Parizu. Nastupali su Florence and the Machine, a prve redove su zauzeli Aleksa Čang (Alexa Chung), Ana Vintur (Anna Wintour), Uma Turman (Uma Thurman) i još mnogo, mnogo poznatih.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments