Tvorci kultnog animiranog serijala “South Park“ osvojili Brodvej

slika 11 Trach Up

Met Stoun (Matt Stone) i Trej Parker (Trey Parker) su se, nakon stvaranja globalno popularnog TV animiranog serijala “South Park“, odlučili da okušaju sreću i na daskama koje život znače. Odlučili su se da komad Knjiga Mormona (The Book of Mormon) obrade i prilagode izbirljivoj Brodvejskoj publici. U rad ovog tandema na Brodveju mnogi su sumnjali, ali predstava je uspela da završi sezonu sa 10 miliona prodatih karata! Mjuzikl je nominovan u čak 14 kategorija na ovogodišnjoj dodeli Toni nagrada (Tony Awards).

Nakon upoznavanja sa Robertom Lopezom (Robert Lopez), čovekom koji je 2004. osvojio nagradu za najbolji mjuzikl na Brodveju (Avenue Q), Stoun i Parker su bili oduševljeni činjenicom da njihov novi prijatelj podržava viziju stvaranja mjuzikla o Mormonima. Kako je objasnio Lopez “Religija i mjuzikli jednostavno idu zajedno”.

65. dodela Toni nagrada (Tony Awards)

1a 2 Trach Up

U nedelju uveče održana je ceremonija dodela nagrada za Brodvejsku produkciju (Broadway productions), a domaćin dodele bio je Nil Patrik Haris (Neil Patrick Harris).

1a 1 Trach Up

Najveću medijsku pažnju izazvalo je pojavljivanje Ketrin Zite Džouns (Catherine Zeta-Jones), kojoj je ovo prvo medijsko pojavljivanje nakon što je ustanovljeno da pati od bipolarnog poremećaja. Kris Rok (Chris Rock) je prezentovao nagradu za najbolji mjuzikl, a glumac Mark Rajlans (Mark Rylance ) je pobedio i legendarnog Al Paćina u trci za najbolju mušku ulogu. Mark Rajlans je nagradu osvojio za predstavu “Jerusalem“. Kompletnu listu dobitnika možete pronaći ovde.

Udala se Lily Allen

Lily Allen Wedding Pictures Trach Up

Dvadesetšestogodišnja pevačica udala se za biznismena Sema Kupera (Sam Cooper). Trudna i nasmejana Lili nosila je venčanicu sa dugim rukavima od čipke, francuske dizajnerke Delfin Manive (Delphine Manivet). U jednoj ruci držeći buket od belih ruža, a drugom oslonjena na svog supruga, Lili je plenila osmehom.

Top 5 filmova sa najvišom zaradom tokom vikenda koji je za nama

super 8 movie poster 1020549488 Trach Up

•   “Super 8”( Super 8), 37 miliona dolara
•   “X-Men: Prva klasa” (X-Men: First Class”, 25 miliona
•   “Mamurluk u Bangkoku” (The Hangover Part II) 18.5 miliona
•   “Kung Fu Panda” (Kung Fu Panda 2), 16.6 miliona
•   “Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama” (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), 10.8 miliona

Selena Gomez ponovo u bolnici

slika 31 Trach Up

Nakon što je provela dva dana u bolnici u koju je smeštena zbog jake glavobolje i mučnine, činilo se da je Selena Gomez ozdravila. Međutim, paparaci su je slikali na ulazu bolnice u koju je došla ponovo. Neki neimenovani izvori tvrde da je Selena, između ostalog, podvrgnuta raznim testovima, a sumnja se da ima problema sa pritiskom. Podsetimo da je Selena primljena u bolnicu nakon gostovanja u emisji Džeja Lenoa (Jay Leno).

Žurka povodom razvoda?!

slika 41 Trach Up

Džek Vajt (Jack White), frontmen benda The White Stripes i supermodel Karen Elson odlučili su da naprave žurku povodom razvoda. Karen i Džek imaju dvoje dece, a u braku su od 2005. godine. Žurku prave jer na razvod ne gledaju tragično, već slave početak novog poglavlja u životima. Ovaj pristup razvodu bi mogao da posluži nekima za primer, a možda je ovo neki novi trend u svetu šou biznisa.

Vodijanova vara muža?

slika52 Trach Up

Natalija Vodijanova (Natalia Vodianova), ruski top model, i njen suprug Džastin Portmen (Justin Portman) već neko vreme ne žive zajedno. Do sada se Natalija u javnosti pojavljivala u pratnji prijatelja, a pre dva dana je viđena sa Aleksandrom Peškom, prvo kako šetaju ruku pod ruku, a zatim i na ručku. Da li je to definitivan kraj braka za Vodijanovu ili želja da privuče pažnju svog muža, ostaje nam da nagađamo.

Eva zabrinuta za Galijana

Slika 7 Trach Up

Eva Grin (Eva Green) je otvoreno izrazila zabrinutost za Džona Galijana (John Galliano), koji čeka suđenje u Parizu zbog antisemitičkih i rasističkih uvreda. Eva je retka poznata ličnost koja je javno izjavila da Džonu mesto jeste u modi i da se nada njegovom povratku u modni svet. Eva je tokom 2008. bila zaštitno lice parfema Midnight Poison, modne kuće Dior, koja je dan nakon što se neslavni snimak vređanja Jevreja pojavio, otpustila Džona.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments