“Two and a Half Men“ – počelo je počelo!

2andah Trach Up

Počela je nova sezona ove hit serije, a premijeru je gledalo skoro 28 miliona ljudi. Baš ti ljudi su videli golog Eštona Kučera (Ashton Kutcher), koji je zamenio sada već prosvetljenog gospodina Šina (Charlie Sheen). Naravno, njegovo prosvetljavanje ima cenu – samo 125 miliona američkih dolara, kao poravnanje od strane kompanije Warner Bros. Malo li je na današnju skupoću?

Planira da jede, ali kada umre

dafne Trach Up

Ova žena poseduje preko 3000 komada iz HC kolekcija najpoznatijih modnih kuća. Složićemo se da je to pametna investicija, ali ono što sledi je čista glupost. Dafne Ginis (Daphne Guinness) je izjavila kako liniju održava nejedenjem, tačnije pije Red Bull i neke bućkuriš šejkove. Planira da jede kada umre. Bolje ikad, nego nikad.

Jezička barijera

327 Trach Up

Iako je miljenik većine Amera, posle izjava koje je dao u šou programu “Howard Stern” ne verujemo da će mu višedecenijska slava pomoći. Na najosetljivije pitanje posle velikog buma – pitanje zvano “9/11” – Toni Benet (Tony Bennett) je rekao da su zapravo dobili šta su zaslužili. E sad, nije pitanje istine ili ne, već para od publike za koju ne verujemo da ovakve izjave prašta. Predlažemo da se vadi na senilnost. Makar ima godine za to, pa da nečemu služe.

Američki tabloidi su zlato

jolie Trach Up

Još jedna teorija zavere nam stiže od “OK“ magazina. Anđelina (Angelina Jolie) hoće da pretekne Dženifer (Jennifer Aniston) pred oltarom. Ček sada, od kada se to Dženi udaje i zar im niko nije rekao da Anđa neće svadbu? A jedna druga Dženifer, poznatija kao Džej Lo (J. Lo) je sada u vezi sa Bredlijem Kuperom (Bradley Cooper), dok Sandra Bulok (Sandra Bulock) čeka Rajanovo (Ryan Raynolds) dete. Zvuči poznato? Možda je ovo scenario neke meksičke serije?

Oženio se Kluni!

424 Trach Up

Moša! Samo je reklama sa ružnjikavom ribom i bankom iza svega, ali ona ga upeca. Najpoželjniji neženja modernog društva Džordž Kluni (George Clooney) pojavio se u sledećoj reklami. Okce na link, a ruku na srce. Pa ko je ovde na gubitku? Mi se kladimo na banku. A vi?

Krvopija muzicira

rob1 Trach Up

Robert Patinson (Robert Pattinson) je najavio mali predah od svoje filmske karijere, kako bi snimio solo album. Ne, nije mu to palo na pamet juče, već se on oprobao kao muzičar sa čak dve pesme i to za “Twilight” soundtrack. Rekli bismo mi njemu svašta, nego ne smemo. Ipak je on najpoznatiji vampir na svetu.

Eva VS Naomi

maoniii1 Trach Up

Supermodeli Eva (Eva Herzigova) i Naomi Kembel (Naomi Campbell) su bile počasne gošće na otvaranju Pirelli radnje u Milanu. Očigledno je Eva dobila mnogo manje novca za ovo pojavljivanje, pa je rešila da se osveti outfit-om, sa posebnim akcentom na čizmama. Naomi je sijala, naravno.

Tako to radi Armani

arman2 Trach Up

armani Trach Up

Rafa Nadal više nije prvi reket sveta, ali sa ovakvim telom, ko se uopšte seća tenisa?! Mi ne, zahvljajući kampanji brenda Armani, u kojoj je Rafa nasledio kolege – sportiste Dejvida Bekama (David Beckham) i Kristijana Ronalda (Cristiano Ronaldo).


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments