Estella Worren DUI

Estella Warren 971 Trach Up

Estela Voren (Estella Warren), kanadska manekenka i glumica je pre par dana uhapšena zbog vožnje pod uticajem alkohola, opiranja hapšenju i pokušaja bežanja od policije. Međutim, kako bi izbegla poređenja sa LiLo (koja je ponovo u kućnom zatvoru) ili Paris Hilton (Paris Hilton), prelepa Estela je počela sa rehabilitacijom ne bi li dokazala da je odgovorna, ali i izbegla moguću kaznu zatvora od dve i po godine. Nadamo se da je Estela naučila lekciju i da se neće naći u sličnoj situaciji. A pošto nije nikad gradila karijeru preko skandala, može biti da joj se “omaklo”.

estela DUI 2 Trach Up

Mel Gibson ima novu devojku

mel gibson ima novu devojku Trach Up

Stela Mozi (Stella Mouzi), grčka ne baš poznata manekenka, čiji fetiš su gotika, tama i fantazije, je navodno nova devojka popularnog i problematičnog glumca. Stela je nedavno prošetala crvenim tepihom u Los Anđelesu na Fetiš Film Festivalu. A šuška se da je provela neko vreme u Melovoj vili u Malibuu. Da li je Stela korak napred ili nazad u poređenju sa Ukrajinkom Oksanom, pokazaće vreme.

mel gibson ima novu devojku 1 Trach Up

Ralph za Wimbledon

U čast 125 godina održavanja Vimbldona (Wimbledon), poznati dizajner Ralf Loren (Ralph Lauren) je kreirao posebnu kolekciju uniformi za momke i devojke koji sakupljaju loptice. Ralf je od 2006. godine zvanični dizajner ovog najvećeg događaja u svetu tenisa koji počinje 20. juna, a završava se 3. jula.

ralf za vimbldon 1 Trach Up

ralf za vimbldon Trach Up

Forbes”-ova lista najbogatijih muzičara

Magazine “Forbes” je izbacio još jednu od svojih listi, godišnju listu najplaćenijih muzičara.

forbs lista Trach Up

Pogledajte listu top 10:

  1. U2: $195,000,000
  2. Bon Jovi: $125,000,000
  3. Elthon John: $100,000,000
  4. Lady Gaga: $90,000,000
  5. Michael Bublé: $70,000,000
  6. Paul McCartney: $67,000,000
  7. The Black Eyed Peas: $61,000,000
  8. The Eagles: $60,000,000
  9. Justin Bieber: $53,000,000
  10. Dave Matthews Band: $51,000,000

Kompletnu listu pogledajte na njihovom sajtu.

A najbolja cica za ovo leto je…

Magazin “Esquire” je objavio seriju fotografija najseksipilnije devojke za ovo leto, Kejt Apton (Kate Upton). Devetnaestogodišnja Amerikanka se proslavila fotografijama za “Sports Illustrated” i kampanjom za brend Guess.

najcica leta Trach Up

Kate Moss se zaista udaje!

Nakon višegodišnjih nagađanja i nekoliko veridbi, britanski supermodel i skandal majstor, Kejt Mos (Kate Moss), će se 1. jula udati za svog dečka, frontmena benda The Kills, Džejmija Hinsa (Jamie Hince). Haljinu je navodno dizajnirao omraženi Galijano (John Galliano) sa svojim dečkom, a Lejdi Gaga (Lady Gaga) je srećnom paru već poslala poklon s obzirom na to da neće prisustvovati ceremoniji zbog turneje. Gaga i Kejt su nedavno razgovarale o muzičkim instrumentima, te je Gaga kao poklon poslala harmoniku.

Lokacija venčanja je i dalje nepoznata, ali nema sumnje da će se britanski krvoločni paparaci već snaći nekako. Na fotografiji su svi verenici prelepe Kejt, zaključno sa Džejmijem.

kejt mos se yaista udaje Trach Up
Mary-Kate Olsen & Kanye West?

Meri-Kejt Olsen (Mary-Kate Olsen) i Kanije Vest (Kanye West) su na proslavi njegovog 34. rođendana navodno pokazali da su “malo” više od prijatelja. Meri-Kejt je, kao i njena sestra bliznakinja Ešli (Ashley), poznata po prolaznim avanturama sa još poznatijim holivudskim frajerima, a ukoliko su Kanije i Meri-Kejt zaista par, biće zanimljivo videti ih zajedno s obzirom na to da je on najmanje dva puta veći od nje.

MaryKateOlsen KanyeWest Trach Up

Vrelina Brazila

19. juna u Riju održana je još jedna revija u okviru Monage Dream Fashion turneje. Ovog puta već vrelu atmosferu su dodatno uzburkale Ana Beatriz (Ana Beatriz Barros) i Izabel Gular (Izabel Goulart), dva brazilska supermodela, a ovaj događaj preti da ozbiljno ugrozi popularnost Victoria’s Secret godišnjeg modnog spektakla, pa je ova kompanija zabranila svojim anđelima poput Adrijane Lime (Adriana Lima) i Alesandre Ambrosio (Alessandra Ambrosio) da učestvuju na MDFT.

vrelina brazila Trach Up

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments