Najava filma: “Greetings from Tim Buckley”

Još uvek nije potvrđeno, ali izgleda da će jos jedna zvezda serije “Gossip Girl” dobiti šansu za rad na ozbiljnijem projektu. Naime, Den iz serije, a privatno Pen Bedžli (Penn Badgley), će biti Džef Bakli (Jeff Buckley) u filmu o slavnom muzičaru i njegovom odnosu sa ocem, Timom, koji je legenda folk muzike. Pen je imao ozbiljnu konkurenciju: Džejmsa Franka (James Franco) i Roberta Patinsona (Robert Pattinson).

penn badgley 20080829 450420 Trach Up

Working Girl – Leighton

Lejton Mister (Leighton Meester) radi na novom filmu koji reziraju Šon Anders (Sean Anders) i Džon Moris (John Morris), a zove se “I Hate You Dad”. Film se snima u Bostonu, a u bioskopima ce se pojaviti 15. juna 2012. Film u kome Lejton glumi sa Selenom Gomez stiže u bioskope za nekoliko dana, a naziv filma obećava chick flick – “Monte Carlo”.

226 Trach Up

Ponovo zajedno: Justin & Cameron

Ali samo na filmu. Nekadašnji ljubavnici su zajedno snimili komediju “Bad Teacher”, a na premijeri, koja je održana 20. juna u Los Anđelesu, izgledalo je da su zaista u dobrim odnosima. Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) je sveže singl, a svoj status seks simbola delimično duguje svojoj bivšoj devojci Kameron Dijaz (Cameron Diaz).

321 Trach Up

NME i Michael Jackson

NME je izbacio listu najboljih vokala, na kojoj je prvo mesto zauzeo pokojni Majkl Džekson, a na listi od 20, samo su dve žene! Listu možete pogledati ovde.

Majklova sestra La Toja (La Toya) je za BBC izjavila da je sigurna da su Majkla ubili i da se plašio za svoj život. Šta se zaista desilo teško da ćemo saznati, jer Holivud ume da čuva tajne, ali samo kada hoće.

422 Trach Up

PDA: Ashley Simpson

Ešli Simpson (Ashley Simpson), mlađa sestra Džesike Simpson (Jessica Simpson), ima novog dečka i želi da to zna ceo svet. Ili bar tako izgleda sudeći po paparaco fotografijama iz Njujorka. Ešli je uslikana u zagraljaju Vinsenta Pjace (Vincent Piazza), koji je bivši hokejaš, a najpoznatiji je po pojavljivanju u seriji “Sopranovi” (“The Sopranos”).

514 Trach Up

Humani Martin

Riki Martin (Ricky Martin) se već godinama bavi humanitarnim radom, a najnovija vest je da će finansirati izgradnju domova za nezbrinutu decu po Južnoj Americi. “Ovo je samo početak velikog projekta, kojim nameravamo da stanemo na put trgovini ljudima i decom. Voleo bih da izgradimo na desetine centara za smeštaj i edukaciju dece”, izjavio je Riki, a mi moramo da ga pohvalimo zbog toga što od humanitarnog rada ne pravi medijski cirkus.

615 Trach Up

Kate Moss : The Great Escape

Kejt Mos (Kate Moss) je sa prijateljem, poznatim fotografom Terijem Ričardsonom (Terry Richardson), snimila više nego interesantan klip za brend Mango. Izgledali su fenomenalno trčeći po Parizu, posebno Kejt, koja nas je podsetila da je ona ipak i dalje jedan od najboljih modela na svetu.

kate moss terry richardson mango Trach Up

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments