Golišava Gvinet

Poznata tridesetosmogodišnja glumica Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) je naga pozirala za najnovije izdanje časopisa “Vanity Fair”. Na sebi, osim mrežastih čarapa, ima samo nakit modne kuće Louis Vuitton, a za ovaj časopis Gvinet otkriva kako održava fantastičnu liniju i kako izlazi na kraj sa stresom.

13 Trach Up

“The Three Musketeers” – novi trejler

Mila Jovović (Milla Jovovich) i Orlando Blum (Orlando Bloom) zvezde su nove adaptacije romana Aleksandra Dume (Alexandre Dumas), a film “The Three Musketeers” pojaviće se u bioskopima širom sveta 21. oktobra ove godine.

21 Trach Up

Vredna mlada

Sve je u timing-u! Istog dana kada je Kejt Mos (Kejt Moss) izgovorila sudbonosno “da”, pojavile su se prve fotografije nove reklamne kampanje za brend Longchamp. Kejt je ponovo, po četvrti put, sarađivala pri izradi kolekcije. Ko kaže da ne možete da imate sve!

3 Trach Up

“A Dangerous Method” najnoviji film

Kristofer Hampton (Christopher Hampton) je napisao scenario prema predstavi iz 2002. godine “The Talking Cure”. Film prikazuje proces nastanka psihoanalize, ali se bavi i odnosom Karla Junga (Carl Jung) i Sigmunda Frojda (Sigmund Freud). Reditelj filma je Dejvid Kronenberg (David Cronenberg).

Ovako se zabavljaju prave zvezde

U okviru promocije najnovijeg filma, najčuvenija lica Holivuda se zabavljaju. Tom Henks (Tom Hanks) i Džulija Roberts (Julia Roberts), megazvezde, ponovo na okupu u najnovijem filmu “Larry Crowne”, priči o sredovečnom muškarcu koji, nakon što ostane bez posla, kreće na koledž.

LiLo je napunila 25

U beloj haljini i sa ružičastim cipelama, Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) je u Malibuu, u subotu uveče, proslavila svoj 25. rođendan. Ovo je prvi rođendan nakon puno godina za koji nam LiLo nije priredila vožnje u pijanom stanju ili hapšenja zbog posedovanja narkotika. Mi joj želimo još mnogo takvih.

lilo Trach Up

Kejt i Vilijam u Kanadi

Kejt (Kate Middleton) i Princ Vilijam (Prince William) su u poseti Severnoj Americi, gde su naišli na fantastičan prijem. Mladi par, budući nosioci britanske krune, je sadio drveće, bio na časovima kuvanja, na prijemima. U Kanadu su stigli 30. juna, a planiraju da se zadrže 12 dana. Kejt je oduševila Kanađane svojom ležernošću, osmehom, ali i zanimljivim šeširima.

KejtVil Trach Up

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments