Dobetmenilo mu

zzzz1 Trach Up: A za ručak   beba!

Bet-signal, samo još ovog puta

Kristijan Bejl (Christian Bale) objavio je da će nastavak Betmen sage, film “Dark Knight Rises” biti njegov poslednji film o superheroju. Kaže da i te kako uživa u ulozi Betmena, ali da završava sa Betmen erom. Novi i poslednji nastavak očekujemo uskoro, a Bejlu želimo puno uspeha u svim budućim filmovima.

Mljac, mljac?

tori Trach Up: A za ručak   beba!

Kuhati na tihoj vatri

Ukoliko vam zafali sos ili preliv, poslužite tradicionalnu ćurku sa šestonedeljnom bebom. Barem se tako snašla mama Tori (Tori Spelling) koja se ovim trikom poslužila za Dan zahvalnosti. Ne samo to. Mama Tori je sve uslikala, pa nakačila na svoju fan stranicu. Nadamo se da su gosti shvatili da je beba samo dekor.

Amnezirao

Biber Trach Up: A za ručak   beba!

Biberko neće dobiti ništa od Deda Mraza! Barem ako se mi pitamo!

Ako je sudeći po nastupu Biberčeta (Justin Bieber) u emisiji “Today Show”, predstojeći praznici će biti praćeni teškim moždanim zastojima. Gospodin nisam-tata-jesam-tata je uspeo da zaboravi reči jedne od najpoznatijih božićnih pesmica, “Santa Claus Is Coming To Town”, koju znamo i mi koji nismo sa engleskog govornog područja, a nismo ni presvete zvezdice MTV neba. Ono što Biber nije zaboravio jeste da natakne jaknicu od 1700 dolara. Na sceni mu se pridružio Ašer (Usher), ali on nije ništa zanimljivo uradio.

Uhvaćeni u hvatanju

Mendez Trach Up: A za ručak   beba!

Respect za Evu... Ništa manje od toga!

Žao nam je devojke, ali Rajan Gosling (Ryan Gosling) je definitivno našao žensku, i to ne bilo koju, već seksi cica-macu Evu Mendez (Eva Mendes). Dvoje zgodnih glumaca se malo po’vatalo šetajući Parizom, ali samo malo. Pokušaj maskiranja iza naočara i šešira se nije isplatio, te bi mogli da uzimaju časove skrivanja od Patinsona (Robert Patinson) i Stjuartove (Kristen Stewart).

Kad smo već kod krvopija…

Robsten Trach Up: A za ručak   beba!

Beže krvopije, jure ih vukodlaci i lavovi i tigrovi i medvedi!

Šta li se oni koji piiiip više kriju? Da, znamo da ste par, sigurno ste do sada imali i seks par puta, pa šta će vam onda te gorile? Uglavnom, Kiki Stju i Robi su stvorili histeriju dolaskom na koncert Markusa Fostera (Marcus Foster) u Londonu.

Mjaujork sad je u krizi

zzzzzzzzzzz Trach Up: A za ručak   beba!

Ko se boji leoparda još?

U svakom novom Trach Up-u imamo makar jednu loše obučenu zvezdicu. Ovog puta nadrljala je Džeri Halivel (Geri Halliwell), bivša članica “Spice Girls” grupe. Čula se ona tako jednog dana sa koleginicom Mel B. i ona joj je rekla da je leopard print ponovo u modi. Džeri ju je poslušala i evo rezultata – leopard print helanke, rokerske čizme, majica, pa još i bunda sa crnim krznom! Pobogu, Džeri, pa mogla si da budeš manje začinjena (eng. Spice, prim.aut.)!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments