Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Dragi Adame (Adam Levine),

Kao što znaš, Dženifer Lav Hjuit (Jennifer Love-Hewitt) je bivša Diznijevka. Nije neka glumica, ali je zabavna i ljupka, te vrlo opuštena kad gostuje u emisijama i daje intervjue. Zgodna je. Njene grudi bile su na ogromnom bilbordu za neku serijuštatijaznam i radovale mnoge, uključujući i ludog Džimija Kimela (Jimmy Kimmel) koji joj je poklonio pano sa njenim grudima, kako ih je nazvao: “King-Kong”. Dakle, utvrdili smo da je zgodna. I kao svaka prava savremena dama, ne libi se da kaže šta joj je na pameti i srcu. I tako je polu u šali, a verujemo pola u zbilji pomenula tvoje ime i kako bi te rado…

dzenifer Trach Up: Adam Levine kukavica

To je taj poster sa kingkongovskim cicama

Ne plaši se. To je lepo. To je znak pažnje, pohvala. Kompliment. Ne moraš kao poslednja (cenzurisano) da pijučeš kako si polaskan, ali kako je to bilo agresivno.

Agresivno!

Agresivno?

Predlažemo ti da ili a) priznaš da ne voliš žene (to je u redu) i da najviše na svetu voliš svoju gumenu patkicu, b) diskretno klimneš glavom i priznaš da si govedo ono brdsko kad tako prozivaš damu da je agresivna.

I ako te pozove, reci da, makar na kafu da izađete, somino jedna.

Tvoj,

Drvoseča


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice