Odlepio Brus koji umire muški

kucer Trach Up   Ashton čeka bebu?

Nisi joj valjda i dete napravio?!?

Iako je bio super ortak sa sadašnjim mužem svoje bivše žene Demi Mur (Demi Moore), Brus (Bruce Willis) nema razumevanja za nestašluke mlađanog Kučera (Ashton Kutcher). Ustvari, Brus je besan i ljut na Eštona, a kako navodi američka svemoćna žuta štampa, ako naš ćelavko dohvati Kazanovu, nadrljao je! Isti izvori uveliko šuškaju o tome da je nestašni Ešton nampumpao svoju švalerku. Dramatično!

Mršavice VS plastične lepotice

kejt2 Trach Up   Ashton čeka bebu?

Večita mršavica Kejt, nekada u reklami za CK, danas poslovna ženska

Kelvin Klajn (Calvin Klein) je u seriji “Fashion Icons with Fern Mallis” odgovorio na famozno pitanje zašto je devedesetih angažovao baš Kejt Mos (Kate Moss). Kelvin kaže kako je želeo prirodnu mršavicu jer su mu se gadile silikonske lepotice koje su tada (a i sada) vladale svetom. Modni biznis očigledno ne zna za sredinu – da zna, gospodin Klajn bi našao neku prirodnu ali ne i izgladnelu lepoticu. Mada, onda ne bi imali Kejt Mos koja u poređenju sa dvadesetak godina mlađim koleginicima deluje zdravo i umereno sito.

Noćne more Alisa Kupera

Alis Kuper Trach Up   Ashton čeka bebu?

Alis Kuper je super!

Novim albumom “Welcome 2 My Nightmare” se oglasio i Alis Kuper (Alice Cooper), a ispratiće ga kraćom turnejom od 25. do 31. oktobra. Kuper, čije pravo ime je Vinsent (Vincent Furnier), je na sceni već 45 godina, a posebno nam je zanimljivo da je demonski imidž potpuno suprotan od Kuperovog privatnog života: oženjen je 35 godina, otac troje dece i veliki je vernik.

Baš kao super poznate sestre

elizabeth olsen london premiere 05 picnik Trach Up   Ashton čeka bebu?

Zašto svi članovi porodice Olsen ne unajme stilistu ili kupuju odeću u pravoj veličini?

Nabasasmo na Elizabet Olsen (Elizabeth Olsen) u pink kompletiću na premijeri filma “Martha Marcy May Marlene” u Londonu. Na njoj je komplet Chanel Haute Couture, ali i prsten Chanel. Nama deluje kao pufna sa torte, ali neka nesrećna, da ne kažemo neukusna. Nekima ni Chanel ne pomaže, baš kao i njenim superbogatim sestrama, koje uvek izgledaju kao da traže da im neko dodeli neku paru.

On je razočaran?

ssssss1 Trach Up   Ashton čeka bebu?Čika Čarli sve sve ali razočarenje, pa hajde nemojmo o tome tako…

Čarli Šin (Charlie Sheen) na sva zvona viče kako je razočaran devetom sezonom serijala “Two and a Half Men”. Navodno od kada njega nema ni trava, pardon rejting ne raste. Mada smo očekivali malo podrške posrnuloj zameni, jer ne tako davno Čarli je bio glavna vest. E pa sad Čarli, nekada je kasno zaista kasno.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu

Comments