Moj oženjeni momak

ADEL Trach Up: Bataci i belo

"Ja baraba, a ti vila, kakva bi tu deca bila? Ah, da, ja već imam jedno"

Adel (Adele) baš nema sreće u ljubavi. Kad su mediji saznali da pevačica ima dečka Sajmona (Simon Konecki), krenulo je kopanje po njegovoj prošlosti. Nije im trebalo dugo da iskopaju da je oženjen i da ima dete. Da li je sve to, u stvari, dobro za muzičku industriju, pa će Adel imati još jedan odličan album za sve žene slomljenog srca, videćemo.

Belo, oko mene sve je belo

MARS600 Trach Up: Bataci i belo

"Sve razumem i da pušu i da piju i da se drogiradu, ali da sedu na ′ladan beton"

On bi uhvatio granatu za nju, jer je ona nešto posebno. Da, da, svi znamo za Bruna Marsa (Bruno Mars). Elem, on je prošle godine uhvaćen sa 2.6 grama kokaina u Las Vegasu, pa mu je sud dodelio kaznu od 2,000 dolara plus 200 sati društveno-korisnog rada i još osam sati ćaskanja sa savetnikom za drogu. E, sad se više nećeš ponašati kao da si pao sa Marsa!

Nedođija

BOND Trach Up: Bataci i belo

"Gde snimam film? U pič...vajzu?"

Skresanje budžeta za filmove o Bondu, Džejmsu Bondu (James Bond), koga sad igra Danijel Krejg (Daniel Craig), odveo ga je u Tursku! Planirane destinacije su bile Bali i Kina, ali rekoše gospodinu da su turske mafijoze opasnije, pa su ga poslali i tamo. Mora da su ovako isto izveštavali turski mediji kad smo se mi pojavili u filmu o najpoznatijem špijunu. E, pa sad im vraćamo, samo se nadamo da neće i njima dodavati specijalne efekte u filmu, kao nama onaj brzi voz. Takođe, kratak budžet poslao je 007-icu u Bognor Regis, u Britaniji. Sad već vidimo koliko im gori pod nogama, kad čovek snima film kod kuće.

Džemper, jakna, majica, sako, sve sam nabacao na sebe

FRANKO Trach Up: Bataci i belo

"Poješću sve ko... ups, već sam ih pojeo"

Džejmsa Franka (James Franco) paparaci su uhvatili na ulici sa pozamašnim stomakom! Prvo smo pomislili da snima neki film, ali izgleda da je krenuo na pivo sa drugarima. Mora da je reč “mršavost” izašla iz mode, bar se nadamo. A možda je sve to samo loš ugao slikanja ili se čovek jednostavno pripremio za zimu.

Bezobrazan pogled ka gospođi Jarić

EWAN600 Trach Up: Bataci i belo

"Kakve su ovo mrvice na podu?"

Uh, mala, što imaš dobre batake – mora da je prošlo kroz glavu gospodinu Mekgregoru (Ewan McGregor). Sram i stid da vas bude, ona je naša snajka i udata žena. Mada, moramo da priznamo da je ipak Evan u pravu. To što je na “Top Gun Gala Event” manifestaciji očijukao Adrijanine (Adriana Lima) noge, to je sasvim opravdano, i mi bismo. Samo sledeći put, gospodine Mekgregore, malo suptilnije, inače ode glava.

Život kao na filmu

TAJRA600 Trach Up: Bataci i belo

"Ja se zaljub′la na Baliju, ali ne u Havijera, već u misterioznog momka"

Tajra Benks (Tyra Banks) doživela je romansu kao na filmu! Posle raskida dugogodišnje veze, ona je pogledala film “Jedi, Moli, Voli” (Eat Pray Love), najnoviju bibliju svih devojaka, lupila šakom o sto i rekla “Idem na Bali!”. Izvori kažu da je ona tamo upoznala, za sad nazvanog “misterioznog momka” i zaljubila se. Aleluja! Kako se pre nismo setili da propagiramo našu kulturu kroz film za usamljene, tužne, romantične i fantastične? Evo, pokušaćemo. Svi, da, da, svi vi, ako hoćete da upoznate pravu ljubav odmah dođite kod nas, uz kajmak i šljivovicu ima da se obeznanite od ljubavi! Sve to, i još mnogo toga, pročitajte u knjizi “Žvaći, Pij, Psuj kad poljubiš patos”.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments