Da ne znam da se zovu Ben Aflek (Ben Affleck) i Dženifer Garner (Jennifer Garner), pomislio bih da su Borko i Džamila. Ima nešto balkansko u vesti da je posle dve ćerkice par dobio dete, pardon, sina. Pa jeste, ovde se ženska (deca) i ne računaju (u decu).

benifer Trach Up: Beniffer dobili sina!

Ovaj čupavi, to je Ben

Glasine kažu da će se mališa zvati Samuilo, po sinu brsjačkog kneza Nikole, kasnije velikom bugarskom caru.

Joj, pržim vas, zvaće se Semjuel (Samuel), mada i to je glasina.

Ako pitate ćerkice, Vajolet i Serafinu (Violet Anne & Seraphina Rose Elizabeth) brat će im se zvati Paja Patak (Donald Duck). Sad se ne zezam, Dženifer je za šou Džeja Lenoa (Jay Leno) otkrila da su devojčice tražile ime Paja Patak ako bude muško ili Mini Maus ako bude žensko.

Kad smo već kod Aflekovih, Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) je kao mudra, premudra proročica (to je žena koja tvrdi da ste obični nekulturni paori koji ne znaju za bolje, pa preporučuje da kupite od nje komplet za klistiranje po ceni od 250$) izjavila da velika budućnost čeka malu Blu Ajvi Karter (Blue Ivy Carter).

Otkud sad Gvinet? Pa, bivša Aflekova, tu je ta veza. Nego počujte šta još veli propročica Gvinet: “Biće zabavljačica i imaće uspešnu karijeru poput oca i majke. Oko nje je oreol koji sjaji baš kao i kod Bijonse (Beyoncé).”

Mrtva ozbiljna…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments