#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Makeup proizvodi koji su nam neophodni ove zime!

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Američki sistem obrazovanja pred kraj srednje škole nudi đacima da polažu test kojim se potvrđuje da su uspešno savladali školsko gradivo. Naslov testa je GED (General Education Development), a sadrži pisanje sastava na zadatu temu, laka pitanja iz američke i svetske istorije, geografije, te poznavanja prirode i društva. Tu su i pitanja iz biologije, fizike i drugih prirodnih nauka, kao npr. šta je fotosinteza, ponešto o gravitaciji, magnetizmu. Sledi tekst iz razumevanja engleskog jezika i na kraju srednjoškolska matematika (račun, geometrija, funkcije, malo statistike).

Elem, Beyoncé (Beyonce) je uslikana kako izlazi iz ustanove za alternativno obrazovanje u kojoj se odrasli školuju i polažu GED. Za sada nije bilo zvaničnih komentara, ali sasvim je izvesno da se pevačica vratila da položi maturu.

BeyonceKnowles Trach Up: Beyoncé ide u školu

Bijonse uslikana sa bebom dok izlazi iz večernje škole

Školu je, kako sama kaže, napustila sa 14 godina i premda je imala učitelja kod kuće, verovatno nije stigla ili uspela da položi GED. S obzirom na to da je već onda bila zvezda prepuna obaveza, ne bi nas ni čudilo. U svakom slučaju, Bijonse se vratila da nadoknadi ono što može da se nadoknadi – znanje i potvrdu. I mi joj na tome čestitamo. Hrabar i dobar potez.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice