Dodji mala sad će čika da ti da bonu

Roberto Trach Up   Bez starca nema jahte!

“Mala, ja se tebe sviđam, a ti mene?“

Roberto Kavali (Roberto Cavalli) baš zna da se zabavlja. Ima para, ima jahtu, ima devojku, pa još i Ruskinju, naravno, mlađu od njega, recimo 40 godina! Znamo, znamo da ljubav ne bira godine, ali zar stvarno ne znamo o čemu se ovde radi? Uh, pa još i taj njegov pohotan pogled prema njoj, tera nas na mučninu u stomaku. Pitamo se gde ode ona njegova prekrasna žena.

Snuki se parfemiše?

Niki Trach Up   Bez starca nema jahte!

“Kupite moj parfem Oznojaž i još jedan dobijate besplatno!" Hmmm... Ne, hvala!

Gospođicu Snuki (Snooky) znamo iz serije “Jersey Shore“. Takođe smo vrlo lepo opremljeni ušima i očima da vidimo i čujemo da je ona pomalo (malo više) štrokava i nacvrcana svaku sezonu ove serije. Paradoks i po je što je ona promovisala svoj parfem! Zove se jednostavno “Snooky“, ne znamo šta ima od sastojaka, ali smo sigurni da neće biti najpopularniji. To vam je kao da je ta ista Snuki otišla u manastir da postane kaluđerica, došla kod sveštenika i rekla mu: “Oče, zgrešila sam“, i šta joj on kaže? “Znam, dete, gledao sam“.

Vodoravne pruge veliko NO-NO za žene, osim za Rouzi

Rouzi Trach Up   Bez starca nema jahte!

U sledećem životu bićemo Rouzi

Kada pravite prve modne korake, uz obavezu da nikad ne spajate teget i crno, ide i savet da nikad ne nosite vodoravne pruge, posebno ne suknje sa tim printom, jer ćete izgledati kao trokrilni orman. Na žalost i na divljenje, za Rouzi Hantington (Rousie Huntington – Whiteley) to ne važi. Ona se pojavila na otvaranju Burberry radnje u Parizu sa savršeno izvajanim telom. Sad, da se zahvalimo na tome njenom dečku, genetici ili fitnes centru? U svakom slučaju, ostali smo bez daha.

Plaćene da gledaju sebe kako su plaćene da šetaju

VS Trach Up   Bez starca nema jahte!

"Baš je dobro biti ja"

Ima li boljeg posla? Šetaju u dijamantima, plivaju u lovi, šminkaju ih i friziraju satima, kako bi ih fotkali najbolji fotografi na svetu, dok im muževi doje decu u milionskim vilama. Ale (Alessandra Ambrosio), Lili (Lily Aldridge) i Miranda (Miranda Kerr) gledale su snimak revije Victoria’s Secret, koja je pre par dana zvanično emitovana na američkom kanalu CBS. Uz to su ćaskale i naravno, pozirale još malo, u preskupim haljinama i sa savršenim dekolteima. Šta ti je život…

Doživela tridesetu

zzzzzzzz1111 Trach Up   Bez starca nema jahte!

Ne kaže se džabe da je sredina zlatna: crno - beli svet gospođe Spirs

Ne tako davno, mnogi su sumnjali da će ovaj dan doći. Ali, nakon svih uspona i padova u trinaestogodišnjoj solo karijeri, Britni (Britney Spears) se može nazvati pravim uzorom za sve posrnule devojke/žene. Njena karijera je spašena, iako je otišla niz slivnik, a njen ljubavni život deluje stabilno i normalno. Da se razumemo, nismo mi u Trach Up-u uvek njeni fanovi, ali ženi je rođendan, a i nije nas nešto nervirala ove godine, te joj želimo puno sreće u tridesetim i da se neke stvari nikad više ne ponove: brijanje glave, treći neuspeli brak, rehabilitacije i preterana briga oko debljine. Od koga je, priznaćete, i više je nego mnogo!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments