Porodica banovana

Princevi Trach Up   Blog te ubio!

Kejt u pratnji prinčeva obučena u haljinu kuće McQueen. Mnoge devojke bi prodale familiju za jedno ovakvo veče!

Kraljevska pravila su kraljevska pravila! Božić, porodični praznik, Kejt (Kate Middleton) će morati da proslavi samo sa Vilijamovom (Prince William) porodicom, njena porodica nije pozvana i ne sme da kroči na imanje Sendrigem! Zvuči veoma strogo i bezosećajno, ali ta pravila su davno usvojena i moraju da se poštuju. Ona će videti svoju porodicu pre i posle Božića, a za vreme ovog praznika, na samoj proslavi, moraće da se presvuče čak pet puta! Baš je teško biti princeza.

Sine, dobio si keca?

Franko Trach Up   Blog te ubio!

Moraće na dopunske časove ili možda i ne, ipak je on slavna ličnost

Profesor koji je dao slabu ocenu Džejmsu Franku (James Franco) dobio je otkaz! Džejms se uredno prijavio za njegov kurs o režiji, ali je došao na samo dva od četrnaest časova. I šta će profa, dade mu jedinicu. Profesor Hoze Anhel Santana (Jose Angel Santana) je rekao da su ostali profesori bili popustljivi i puštali Franka “na lepe oči” dajući mu dobre ocene. Džejms je pokušao da se odbrani tako što je glumio u “Spajdermenu 3” za vreme trajanja časova. U svakom slučaju, profesor je popio otkaz, pa će sledeći put da razmisli dvaput.

Trejler za “The Dark Knight Rises” – kako se vama čini?

Betmen Trach Up   Blog te ubio!

Zašto u filmovima o Betmenu nikada ne vidimo dnevno svetlo?

Najnoviji trejler za ko zna koji po redu film o Betmenu podelio je fanove na dve zaraćene grupe. Jedni su oduševljeni, drugi zgroženi. Iako izlazi tek u julu sledeće godine, film “The Dark Knight Rises” jedan je od najiščekivanijih, te smo već videli gomilu fotki sa seta: i Betmena, koga glumi Kristijan Bejl (Christian Bale) i Ženu-mačku, koju igra En Hetavej (Anne Hathaway), ali i brutalnog Bejna (Bane) koga je oživeo Tom Hardi (Tom Hardy). Tu su i Majkl Kejn (Michael Caine), Morgan Friman (Morgan Freeman), Geri Oldman (Gary Oldman) i drugi, pa ko voli neka čeka juli.

Na potezu je Bond, Džejms Bond!

DzejmsBond Trach Up   Blog te ubio!

Da li će 007 postati 008?

Ukoliko gospodin aktuelni Bond, Džejms Bond, poznat i kao Danijel Krejg (Daniel Craig), potpiše multimilionski ugovor, dobićemo najdugovečnijeg Bonda svih vremena. Od Krejga se očekuje da snimi ukupno osam filmova (ostalo bi mu još pet) o najpoznatijem tajnom agentu u službi njenog veličanstva, što je za jedan više od prethodnog rekordera Rodžera Mura (Roger Moore).

Džabe smo se rascmizdrile

Bon Jovi Trach Up   Blog te ubio!

"Raj liči na Nju Džersi" - reče Džon i ostade živ

Zahvaljujući jednom blogu, zatim Twitter-u, a onda i Facebook-u, frontmen benda Bon Jovi, Džon (Jon Bon Jovi), mrtav je. Osim što nije. Ovo nije prvi put da se sahranjuju žive zvezde, a Džon se na ovo nasmejao i ispozirao sa datumom svoje navodne smrti. Moramo da primetimo da, osim što je živ, i dalje izgleda brutalno dobro. A uskoro puni pedeset.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments