Da li će dostići slavu “Beležnice“?

NNNNN Trach Up   Bond VS Kardashians

Rasplakaće nas, pogotovo ako skine majicu

Ako iko zna da nas rasplače, to je onda Nikolas Sparks (Nicholas Sparks) sa svojim knjigama na osnovu kojih su snimljeni filmovi “Beležnica“ i “Dragi Džone“. Kad je objavljeno da će još jedna knjiga dobiti svoju ekranizaciju, svet (čitajte žene) je poludeo! I to je glavna uloga dodeljena Zaku Efronu (Zac Efron). Savet za muškarce – pravac bioskop kada se bude prikazivao ovaj film, jer tamo “ima ženske, ima sve“.

Bodigard nosi magnetni nakit

Kevin Trach Up   Bond VS Kardashians

Namagnetiši nas, oh, Kevine!

Kevin Kostner (Kevin Costner) dolazi u Srbiju! Ovde poznati dolaze samo radi snimanja filma ili da probaju šljivovicu i kajmak. Međutim, Kevin kod nas dolazi iz sasvim desetog razloga – promoviše magnetni nakit kompanije Energetix.  Prava uloga za ovog magnetski privlačnog sredovečnog glumca. Magnetno polje u Beogradu je na zavidno visokom nivou, tako da Kevine, dobrodošao u Srbiju!

O′ruk!

xxxx1 Trach Up   Bond VS Kardashians

"Nevaljale novine stalno padaju kad imam savršenu guzu"

Idemo, jedno brzo kviz pitanje – plavuša, guza k’o meduza, glumica, najnovije ostvarenje “In time“? Ništa lakše – to je Amanda Sajfrid (Amanda Seyfried)! Ali u veoma zanimljivim pozama… Imamo je otpozadi sa guzom dole, guzom u sredini i guzom gore. Ne, ne imitira žabu, nego se samo sagnula da pokupi novine, Bože, čitaoci i prljave misli! U svakom slučaju, komšinica kakvu samo poželeti možemo, bukvalno.

Ode doktor od kuće

Haus Trach Up   Bond VS Kardashians

Najkul doca u istoriji TV serija!

Nije da nismo znali, ali kažu da nada umire poslednja. E pa, umrla je. Doktoru Hausu (Dr. Gregory House) ovo  je zvanično poslednja sezona, a Hju Lori (Hugh Laurie) će se fokusirati na pisanje i produkciju. Ove godine je izašao njegov prvi solo album “Let Them Talk”. Trenutno ga možete videti u komično dramatičnom filmu u kom glumi oženjenog lika koji se zaljubljuje u komšijinu ćerku, koju igra Lejton Mister (Leighton Meester). “The Oranges” se već prikazuje širom sveta.

Bonda nećete prevariti!

Bond Trach Up   Bond VS Kardashians

Bond kaže, mi samo klimamo glavama u znak odobravanja

Gospodin Bond ne govori mnogo u javnosti, te ako nešto kaže, mora da je važno. Danijel Krejg (Daniel Craig) se malo fotkao za novi “GQ”, ali i dotakao globalne zaraze, poznatije kao The Kardashians. Ovu familiju je nazvao je*enim idiotima, jer prodaju svoju privatnost, a posebno ga nervira kada takvi traže privatnost. Danijelu je jasno da porodica Kardašijan zarađuje milione ovim putem,  ali ne očekujte da vidite gospodina Bonda lično u nekom reality show-u. 007 sa dozvolom da psuje i pljuje, ali makar je u pravu!

Ko je ova cica?

Felisiti Trach Up   Bond VS Kardashians

Ali ona nema nijedan home video....

S vremena na vreme se desi čudo, pa se u centru pažnje nađe neko novo lice, koje nije tu zbog kućnog snimka, olajavanja zvezdica-koleginica ili šmrkanja kokaina u toaletu vrtića. Felisiti Džouns (Felicity Jones) je novo lice Dolce & Gabbana kozmetike, a da li je smenila ili se samo pridružila gospi Johanson (Scarlett Johansson), još se ne zna. Italijanski dvojac se odlučio da angažuje britansku glumicu, jer spaja klasičnu lepotu sa modernim stavom. Njeno lice će osvanuti u magazinima i na bilbordima krajem januara, a u međuvremenu pogledajte film “Like Crazy” koji joj je i doneo ovaj ugovor.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments