Kad vlada zatišje u svetu poznatih, valja izmisliti kakvu glupost koja će održati čitanost na nivou.

Najbolje je da izmislite nekakve parove, to je uvek hit. Mislim, vrlo je verovatno. U svetu bogatih i lepih nema bolje razonode od međusobnog parenja. Kad se tome doda nasilna luda za koju je dokazano da ima nestabilan temperament, dobije se veoma pogodno tle da se zaseje poneki besramni trač.

bred Trach Up: Brad Pitt je zaljubljen

Bred Pit da vara Endži? Bože, svašta će čovek da pročita na internetu

Srećom, mi u tračapu nismo takvi. Mi smo skromni posmatrači koji će vam pomoći da se snađete u svetu bogatih i slavnih, te da pred vas podastremo sve što se u njihovim životima događa, ma kako bizarno, besmisleno ili neistinito bilo.

Zamislite, molim vas! Posle trača o tome da je Bred Pit (Brad Pitt) morao da napusti kuću, novinari su smislili da je Pit zaljubljen u Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence). Kada se taj trač nije primio, prišili su mu novu ljubav, Berenis Beho (Berenice Bejo). Naravno, svaka od tih “romansi” praćena je pričom o tome kako Anđelina kolje služavke, vadi im creva i žrtvuje ih u slavu astečkih bogova da bi u zamenu za krvnu žrtvu dobila osvetu kučkama koje se motaju oko Breda.

I Lorensova i Beho su zgodne, ali Pit mi ne deluje kao švrljator, a vama?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments