Suknjica mi kratka, vidi mi se patka

sofija Trach Up   Britney + Demi = J. Lo?

Sigurno neće naručiti jelo od ribe kad već ima jednu na izvol′te

Sofija Vergara(Sofia Vergara) koju mnogi zovu Vijagra (pitamo se zašto), otišla je predaleko. Ili prekratko.  Na ulazu u restoran u Londonu, ona nam je pokazala kaput, majicu, čarape, štikle, ali šta to beše suknja? Ili je zaboravila da je obuče – što čisto sumnjamo – ili želi da nam pokaže kako njen seksipil nema granica. Sofija Vijagra, ovog puta si preterala!

Ma, jok, voli te, samo se pravi

nikol Trach Up   Britney + Demi = J. Lo?

"A još te volim, volim, volim, kao prvog dana"

Luis Hamilton (Lewis Hamilton) mora da je video seksi sliku svoje bivše na reklami i pomislio “Uuuu, je…biip…te, ja nju još uvek volim!”. Otkrio je to medijima i sve je dobilo romantičnu notu.  Ako niste znali, kada su on i Nikol (Nicole Scherzinger) raskinuli, loše mu je krenulo na poslovnom planu, pa je odlučio da kaže svima koliko voli Nikol. Što bi se reklo u onoj poznatoj reklami za pivo: “And now we wait”.

Baby Blue u veselim četrdesetim

sindi Trach Up   Britney + Demi = J. Lo?

Duge noge za igranje, vitko telo za gledanje

Sindi Kraford(Cindy Crawford), prepoznatljiva po mladežu iznad usne koga su mnoge žene docrtavale olovkom tamo nekih devedesetih, sad može da se pohvali nečim drugim – nogama. Vitkim nogama u 45. godini! Plava haljinica u Meksiku i noge d′umreš, plus šokantna činjenica da ima dvoje dece i izgleda baš ovako. Znamo šta ste pomislili: “′Ej, teto, teto, ja bih tebe šet′o”, pa i tata bi sine.

Lili je kriva za sve!

lili riro meg Trach Up   Britney + Demi = J. Lo?

Neke mogu da dele čarape sa ćerkama

Godine 2009. Lili Alen (Lily Allen) je prošetala ove zanimljive čarapice koje podsećaju na haltere, ali je to samo optička varka. Onda je došao red na Riri (Rihanna), koja je čarape uklopila sa ljubavlju prema golotinji i SAD-u. A onda je red došao na Meg Metjuz (Meg Mathews), bivšu ženu Noela Galager (Noel Gallagher) i super mačku iz devedesetih. Gospođa Metjuz daje divan primer jedanestogodišnjoj ćerki, a sve tri cice su uslikane na ulicama Londona. Možda je u tome fora.

Učile je Demi i Britni

J. Lo Trach Up   Britney + Demi = J. Lo?

Skoro pa da joj keva Madona pozavidi!

Džej Lo (J. Lo) je rešila da se časti novom igračkom u vidu dvadesetčetvorogodišnjeg dečka, sa kojim đuska na nastupima, a svoju igračku je povela na Havaje gde slave Dan zahvalnosti i druže se sa njenim klincima. Ali, njena igračka Kasper (Casper) nije baš cvećka, jer već godinama pravi raznorazne prekršaje, najčešće na svom motoru, a pošto se ne pojavljuje na suđenjima velike su šanse da će završiti u zatvoru. Osim ako mama Dženifer (Jennifer Lopez) ne odreši kesu. Da li je na pomolu slučaj koji će nadmašiti Demi (Demi Moore) i Britni (Brtiney Spears), saznaćemo uskoro.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments