Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Znam da se mnogi pitaju kako nemam pametnija posla nego da pišem zajedljive opaske na blesava ponašanja poznatih i slavnih. Eto, to mi je posao, šta da vam kažem. A i nije mi teško. Uglavnom se ovi o kojima pišem svojski trude da dođu u žižu javnosti, pa i po cenu golišavosti, spuštenih gaća, prljavog veša, putera na glavi i kaljavih obraza.

Ali priznajem, uvek mi je teško da pišem o Britni (Britney Spears). Nekako, doživljavam je kao tragičnu ličnost. Od čedne Lolite preko ambiciozne plesačice koja je htela da skine sa trona Madonu, preko ćelave (pevačice) koja se mrtva pijana venčava u Vegasu, do poslovno nesposobne, zvanično lude, obespravljene bolesne žene (hiperkinetički poremećaj).

b01 Trach Up: Britney pada s nogu

Ipak ostade na nogama

Dakle, izašla je iz automobila i gotovo se srušila gazeći nespretno na štiklama. No, to je manje važno. Pogledajte ono na levom zglobu. Poredeći sa slikama iz decembra prošle godine, to nešto na koži deluje prilično gadno, a još je prisutno evo u junu 2012.

problem Trach Up: Britney pada s nogu

Ovo je iz decembra prošle godine...

Devojko, idi kod lekara, aman!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice