Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Ona mu je prva!

gvinet i muz Trach Up  Bruce Willis umire muški, ponovo!

Malo hvali ženu, malo se šetka, a ona pije li pije neke bućkuriše - možda je tajna braka u boci!

Kris Martin (Chris Martin) je otvorio dušu u emisiji “CBS Sunday Morning” i objasnio kako mu je Gvinet (Gwyneth Paltrow) prva veza u životu. Par se venčao 2003. godine, a Kris je za Gvinet i njihov brak izjavio da je poput dobitka na lutriji. Inače, za ovo dvoje se često šuška da im je brak klimav, ali samo zato što retko pričaju o privatnom zivotu. Vođa benda Coldplay je nakon intervjua viđen kako  šeta sa prekookeanskim muzičkim mogulom Džej Zijem (Jay Z). Pa lepo, muzičari porodični ljudi…hmmm.

Zašto?

Pyyyyyyyy Trach Up  Bruce Willis umire muški, ponovo!

Ni glavnoj glumici nije jasno šta će Perez na snimanju

Da li postoji neko ko može da nam da racionalan odgovor na pitanje šta Perez Hilton traži na snimanju serije “90210”? Znamo da će se pojaviti u epizodi koja se emituje 1. novembra, a zove se “It’s the Great Masquerade, Naomi Clark”. Da li je moguće da ce to neko da gleda? I zašto?

Muški, po peti put

die hard 5 500x30044444444444 Trach Up  Bruce Willis umire muški, ponovo!

Stres od spasavanja sveta je izazvao opadanje kose

Sve vam je jasno, Brus Vilis (Bruce Willis) će ponoviti ulogu Džona Meklejna (John McClane) i obračunaće se sa nekim sumnjivim Rusima, sve to da bi spasio svog sina i demokratiju u čitavom svetu. Film izlazi 2013. godine, te još ima nade da ga ne dočekamo (aludiramo na potencijalni smak sveta).

Ukrajinska modna zvezda je – Paris Hilton!

paris Trach Up  Bruce Willis umire muški, ponovo!

Oh kako me vole moji obožavaoci iz...Brate, a gde sam ja ono beše?

Zvezda ukrajinske Nedelje mode je izblajhana bogatašica Paris Hilton. Verujemo da nema pojma da pogodi destinaciju na globusu, ali i da joj se pametniji preci prevrću tamo negde. Od tolike imprerije i carstva na kraju će im ostati samo ovo lude naslednice. A da skokne do Srbije? Imali smo Kasandru i Turke, šta fali da i nju prisvojimo?

R’n’r i moda

tajler Trach Up  Bruce Willis umire muški, ponovo!

Animal print - jer je cela porodica podivljala!

Stiven Tajler (Steven Tyler) nam se činio kao kul lik, a onda je predstavio svoju modnu liniju. U Njujorku, uz podršku dve ćerke, (nijedna nije Liv Tajler) i partnera u zločinu, pardon, kreiranju, Endija Hilfigera  (Andy Hilfiger), omatoreli roker je pozirao, smeškao se, glupirao se, sve u izlogu robe kuce Macy’s.

Preterano kul lik

44444 Trach Up  Bruce Willis umire muški, ponovo!

Tako to radi naš Holms. Šerlok Holms.

Robert Dauni Džunior (Robert Downey Jr) je dobio prestižnu nagradu u organizaciji “American Cinematheque Awards” i umesto da se zahvaljuje Bogu, fanovima, producentima, scenaristima i šminkerima, svoj govor je posvetio posrnulom Melu Gibsonu (Mel Gibson). Dauni je objasnio kako je i on devedesetih prošao krizu sa alkoholom i drogama, a Mel je stao uz njega i sada je vreme da mu se oduži. Zato mi sada Roberta volimo još više.

Treča sreća?

ttttttttttttttt Trach Up  Bruce Willis umire muški, ponovo!

Najveća dosada se opet udala i prodala prava na slike

Šenon Doerti (Shannen Doherty) a.k.a. Brenda iz tinejdž serije “Beverli Hils”, udala se po treći put u Malibuu. Izabranik je Kurt Isvarienko (Kurt Iswarienko), poznati forograf. Sada se očekuje njen rijaliti program, a nama se već diže kosa na glavi. A vama?


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Editors choice