NJKV Lejdi Gaga

gggggggggggg11111111 Trach Up   Brushalteri i kraljevsko majmunska posla!

Čarlse, silazi sa Kamile, stigla ti je prva žena!

Voli žena da nas obraduje, pa to ti je. Lejdi Gaga (Lady Gaga) je izjavila da je reinkarnacija Lejdi Di, odnosno, princeze Dajane (Princess Diana). Hmmm, osim što su obe dame (eng. lady), ne vidimo baš neku sličnost. Ako se izračuna, kada je princeza Dajana umrla, Gaga je imala 11 godina, tako da se nikakva reinkarnacija nije mogla desiti. Ili se šali sa medijima ili ne pije lekove na vreme, trećeg nema.

Trudna Kameron Dijaz!

dddddddddddddddddddddd Trach Up   Brushalteri i kraljevsko majmunska posla!

Zgodna trudnica

Ha, prešli smo vas! Jeste trudna, ali sa lažnim stomakom u sledećem velikom blokbasteru “What to expect when you expecting“. Film je baziran na knjizi o samopomoći i Kameron (Cameron Diaz) se odlično snašla. Čak se i našalila – da je znala da stomak izgleda tako odlično, bila bi napumpana još odavno. Pošto se javno izjasnila da ima previše ljudi na planeti i da ženama ne bi trebalo da bude problem da kažu kad neće decu, izgleda da je promenila mišljenje. Muškarci, pazite se, Kameron želi bebu, a šta Kameron hoće, to Kameron i dobije.

Kupimo joj brushalter

Kortni Lav Trach Up   Brushalteri i kraljevsko majmunska posla!

Dve i po kile - ko zec!

Iskočila Kortni (Courtney Love) na premijeru filma “Young Adult“ u Njujorku, a sa njom skakutale i njene bliznakinje. Gospođa Lov živi na ivici, ali ivici pokazivanja svojih dojki na filmskim premijerama, te slobodno ovo može da upiše u svoj CV, u odeljku hobiji. Ali zato na nastupima, pokazuje sve. Možda grešimo, ali venčanica na crvenom tepihu je ipak malo previše, čak i ako je delo Vivijen Vestvud (Vivienne Westwood). Ipak nije ovo dodela Oskara!

Ali to je UNICEF!

Dajan Kruger Trach Up   Brushalteri i kraljevsko majmunska posla!

Crvene cipele su pobedile

Dajen Kruger (Diane Kruger) je još jedna u nizu zvezda i zvezdica koje nemaju pojma čemu služi brushalter. Na večeri koju je organizovao UNICEF, ona se pojavila u nedovršenoj haljini, te je pokazala veći deo nogu i naravno, zamalo da bude: vidi si*e kako Dajen vise.

Sad je već sve “procurelo“

Lilo Trach Up   Brushalteri i kraljevsko majmunska posla!

Kakav povratak! Kakvo ukusno fotkanje! Kakva parodija na MM!

Kompletan rad Hjua Hefnera (Hugh Hefner) i Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) otišao je tamo gde sunce nikad ne izlazi, jer se ceo set “Playboy“ fotki posrnule Lilo našao na internetu. Nego, njena brižna majka reče da će ovo biti slikanje sa ukusom. Pa, dobro, Dina (Dina Lohan)… Gde su te ukusne fotke?

Džen Eniston za zdravlje muškaraca širom planete

Eniston Trach Up   Brushalteri i kraljevsko majmunska posla!

Treća, prva, četvrta - za zdravlje vašeg muškarca

MensHealth.com je proglasio najseksepilniju ženu svih vremena i, verovali ili ne, pobedila je Enistonova (Jennifer Aniston)! Iza sebe je ostavila Merilin Monro (Marilyn Monroe), Brižit Bardo (Brigitte Bardot), Madonu (Madonna), ali i Anđu (Angelina Jolie), koja je tek na desetom mestu. You win some, you loose some, a u ovom slučaju, šta je jedan Bred (Brad Pitt) naspram titule najseksi cice? Ionako se ugojio!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments