Muškarci moraju da upravljaju ženama, a valjda i žene muškarcima, to je neka ljudska posesivnost, šta li. Samo što to žene obično čine zvocanjem, plakanjem i emotivnim ucenama, a muški riču i udaraju raznim udovima o sto.

Elem, pošto je dobio svoj rijaliti šou, Kasper Smart (Casper Smart) je počeo da plače i kuka kako je Lopezova (Jennifer Lopez) uvek na poslu i kako nikad nema vremena za njega. Ne verujem da je tukao bilo čim o sto, više mi liči da je mjaukao i molio je da se odmara više i provodi vreme s njim na plaži.

mamice Trach Up: Casper Smart lupio nečim o sto

Mnogo radiš, draga, i kad odeš na posao ja sam usamljen kod kuće

Prijatelji i poslovni savetnici Džej Lo potpuno su ogorčeni. Misle da bi Kasper trebalo da prestane da joj pruža poslovne savete, a najbolje bi bilo kad bi nestao, ubio se ili kad bi ga Dženifer šutnula. Nažalost ili na sreću, Džej Lo je do ušiju zaljubljena i pristala je da se povuče iz emisije “American Idol”, zahvaljujući kojoj je osvežila karijeru i ponovo ušla u fokus.

Mali je glup. Ako mamica izgubi posao, od čega će dobijati džeparac?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments