U prestižnom klubu SoHo u Njujorku, zatekli su se Kris Braun (Chris Brown), tip koji je trtio Rijanu (Rihanna), pa je posle isprebijao, a onda se pravio da je veran svojoj dragoj Karuče Tran (Karrueche Tran) i Drejk (Drake) još jedan hip-hop “umetnik” koji je “obrnuo” Rijanu.

Elem, Kris je poslao flašu pića za sto Drejkove družine, što su oni odbili. Izgleda da je Drejk otišao za Krisov sto da “vidi je l’ ima neki problem?” i onda su u starom dobrom mačo-fazonu počele da lete flaše i izbio je pakao (po rečima očevidaca).

Tek, umesto da se pošibaju, odlučili su da se zadovolje gađanjem flašama (baš kao što se i štenci stvarno ne ujedaju, nego se samo igraju).

Najbolje dolazi nešto posle kada je Kris okačio sliku povređene brade na Twitter i napisao nešto u stilu: “Buaaa, pogodio me flašom u glavu… buaaa… krvarim na smrt… buaaaa… mamaaaaa!”

slika011 Trach Up: Chris Brown vs Drake

Vidi, otvorili su me, uništili, nagrdili moju lepotu, mamaa, mamiceee

Naravno, posle je povukao sliku i komentar. I? Šta kažete? Da li je Drejk jedna sirovina ili je Kris Braun dobio premalo u odnosu na to šta je kao nasilnik zaslužio?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments