Priznajem, trudio sam se.

Trudio sam se da pišem ove vesti kao profesionalac, novinar. Kao neko ko će moći da napiše zanimljiv i zabavan tekst tako da čitaoci i ne primete da je tračap rubrika u rukama muškarca. Kažite, evo sami, je l’ da da sam se trudio?

I onda je na red došla Kristina Hendriks (Christina Hendricks).

christina hendricks cosmo uk march 2012  4 2 Trach Up: Christina Hendricks

Uh, to se zove ženska i po!

Prvo sam jedno 37 i po minuta zurio u naslovnu stranu britanskog izdanja časopisa “Cosmopolitan”. Zatim sam 58 minuta pokušavao da dozovem reči ali, osim kamiondžijskog izražavanja koje obično momcima navire u trenucima kada se vizuelna informacija u ganglijama prespoji sa genitalnom reakcijom, ništa mi nije dolazilo u glavu.

Šta u stvari hoću da kažem?

JbtljudiovaKristinaizgledaboliglavajbtnevervatnovidititukosuteočitessssspektakularnegrudi!

Ahem.

Dakle, osim što na naslovnoj donosi divnu Kristinu Hendriks “Cosmopolitan UK” prenosi da je posredi oštra dama. Naime, priča o tome kako je upoznala svoga sadašnjeg muža Džefrija Arenda (Geoffrey Arend). Bila je prilično napadna i rekla mu je nešto u fazonu:

“Kad te vidim, poželim da zasnujem porodicu.”

Srećom, Džefri se nije poplašio. Kristina je takođe izjavila sledeće:

“Imao je neverovatnu kosu i bio je sav razbarušen. Kasnio je, a svi smo ga čekali. Uleteo je, pun energije. Bio je ljubak, smešan i privlačan kao magnet. Uzela sam mu broj telefona pod izgovorom da bismo mogli ponekad da se družimo. Naravno, čim sam došla kući, guglovala sam ga.”

Bogami, moj tip devojke, ako nekog baš zanima…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments