Pedeseti rođendan u bikiniju

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Trach Up   Cougar Town!

Njoj godine i gravitacija nisu u rečniku

Heder Loklir ( Heather Locklear), zvezda serije “Melrose Place“ je proslavila 50. rođendan u društvu verenika Džeka Vagnera (Jack Wagner), na Havajima. Da, rekli smo pedeseti, mada sudeći po fotagrafijama u bikiniju, ne bismo rekli da ima više od duplo manje.

Nije da samo ujeda, on bi i da bije

rrrrr1 Trach Up   Cougar Town!

Šta ti njemu "šta je bilo"?

Najpoznatija krvopija, Robert Patinson (Robert Pattinson ), umalo je isprebijao paparaco fotografa na aerodromu u Torontu. Očigledno Robertu ne prija svetlost blica, mada se nama čini da mu je slava malo udarila u glavu.

LiLo za “Lovecat”

llllllllllllllllllll Trach Up   Cougar Town!

Jer ona je glumica

Glumica koja je izjavila da je ne treba mrzeti jer lepa, Lindzi (Lindsay Lohan) se pojavila u minijaturnom filmu koji je pred vama. Zahtevna uloga, zar ne?

Predlog godine za stajling sportskih igara

kim Trach Up   Cougar Town!

Kim je "osramotila" i Viki Bekam

Naša miljenica Kim ( Kim Kardashian) u ovom outfitu planira prijateljsko druženje i opuštanje na kuglanju. Mi se ne brinemo za nju – velika je ona devojčica, već za jadnu stazu koju ovim gazi.

Širimo sreću, smanjujemo struk

dzenifer Trach Up   Cougar Town!

Sreća je kad guza nije veća

Dženifer Hadson (Jennifer Hudson) je otvorila centar za gubljenje kilograma u rodnom Čikagu. Nakon što je izgubila oko četrdeset kilograma i promenila lični opis, odlučila je da sa drugima podeli to iskustvo. Da li smo na pragu novog talenta, da li možemo da očekujemo knjigu i slične (ničim izazvane) stvari u cilju promocije, ili je ova oskarovka samo poželela da tajne svog tanušnog stručića podeli sa celim svetom, ostaje da vidimo.

Gossip kuguarka

gossip Trach Up   Cougar Town!

Ma kakva Serena, došla je Liz!

Liz Harli (Liz Hurley) posle sedam godina pauze nastavlja sa glumom i to u novom serijalu “Gossip Girl” – ulogom matore zavodnice, pardon, kuguarke, vlasnice kuće u koju naši junaci Serena, Čak i Nejt odlaze na zabavu. Neki će se zabaviti direktno sa gazdaricom.

Ana juri Kejt

kkkkkkkkkkkkkkkk Trach Up   Cougar Town!

"Vogue" miljenica

Ana Vintur (Anna Wintour) ne može da dočeka da se dočepa Kejt Midlton (Kate Middleton). Naravno, za naslovnicu američkog izadanja magazina “Vogue”. Međutim, Kejt se ne da, jer ako treba da pozira za neki “Vogue”, red bi bio da to najpre bude britanski. Težak je život Ane Vintur.

Spas je u TV serijama

ttttttttttttttttttttttt Trach Up   Cougar Town!

Gotik devojčurak postade nasmejana domaćica?

Kristina Riči (Christina Ricci) je jedna od poslednjih glumica za koju bi rekli da će “završiti” na malim ekranima, ali dešava se. Američki kanal ABC vam prestavlja novu dramu “Pan Am”, a gospođica Sreda Adams (Wednedey Addams) je glamurozna cica šezdesetih!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments