Tupac i seksi filmić?

TupacShakur Trach Up   Crna udovica Courtney Love ponovo ujeda!

Da li je moguće da je tek sada nađen “home made” klip preminulog repera, snimljen 1991. godine? Da li će široke narodne mase videti popularnog repera na delu sa nekoliko dama, dok istovremeno baca rime, đuska i dokazuje muškost?

Zlo ili tuga?

nirvana Trach Up   Crna udovica Courtney Love ponovo ujeda!

“Ubila bih Kurta Kobejna (Kurt Cobain) za sve ono što nam je učinio”, izjavila je njegova udovica Kortni Lav (Courtney Love) u intervjuu magazinu “Vanity Fair”. U istom intervjuu otkirla je detalje njihovog zajedničkog života i izjavila da i dalje oseća bes zbog njegovog samoubistva. Verovatno je povod jubilej albuma njenog pokojnog muža. Ne znamo za vas, ali nama se ponekad čini da se zvezde vraćaju u život na razne načine.

Raskinuo sa Blejk, prešao na brinete?

leo Trach Up   Crna udovica Courtney Love ponovo ujeda!

Čuli ste da je Leo (Leonardo DiCaprio) raskinuo sa Blejk (Blake Lively), a navodno već ima novu cicu, koja je ista kao prethodne, samo joj je boja kose drugačija. U pitanju je manekenka Alis Kraford (Alyce Crawford), koja ima dvadeset jednu godinu. Koja je sledeća?

Dokle pogled ide

bar rafali Trach Up   Crna udovica Courtney Love ponovo ujeda!

Ona je super model idealne figure, Bar Rafali (Bar Refaeli), a prošetala je ove nedelje u haljini brenda Marchesa – sve to na gala proslavi muzeja “The Whitney Museum of American Art’s 2011” na Menhetnu. Ove naše bi mogle da prošetaju makar po Etnografskom muzeju pa i gole – ako znaju gde je.

Ime pre svega

bond Trach Up   Crna udovica Courtney Love ponovo ujeda!

Najnoviji film o Džejmsu Bondu (James Bond) može da počne sa snimanjem, jer je dobio zvaničan naziv “Skyfall”, te ga ne moramo više zvati “23”. Više informacija možete naći ovde. Premijera je planirana za oktobar sledeće godine, a Danijel Kreg (Daniel Craig ) ponavlja ulogu 007 agenta, treći put.

Tinejdž vatačina

biber1 Trach Up   Crna udovica Courtney Love ponovo ujeda!

Biberče (Justin Bieber) je nakon nastupa u Riju priveo u svoju hotelsku sobu Selenu Gomez (Selena Gomez), a predigra je počela pred očima vozača i paparaca. Džastin najavljuje i božićni singl sa Marajom Keri (Mariah Carey), koji će se naći na albumu “Mistletoe“, koji smo vam već pomenuli. Baš jedva čekamo!

Povratak za Florence and The Machine

florence Trach Up   Crna udovica Courtney Love ponovo ujeda!

Već je izašao singl “Shake It Out”, kao najava albuma “Ceremonials” koji izlazi 31. oktobra. Jedva čekamo!

Uskoro u bioskopima

juda Trach Up   Crna udovica Courtney Love ponovo ujeda!

Film Martina Skorsezea (Martin Scorsese), “Hugo”, ipak će ugledati svetlost dana krajem novembra. Glavne uloge su dodeljene Džudu Lou (Jude Law) i Benu Kinglisiju (Ben Kingsley), a prašina se podigla jer ovaj film nije tipičan Skorseze, već, verovali ili ne, porodičan film!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments