5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Merilin Menson peva “Cry me a river“?

ssssss Trach Up   Cry me a Marilyn Manson?

"Sad ćete da vidite kako ja pevam balade"

Ekscentrični roker na zabavi povodom Noći veštica iznenadio je (i uplašio) sve prisutne. Pri odabiru pesme, odlučio se za Džastinovu (Justin Timberlake) “Cry me a river” i to ni više ni manje, nego šest puta! Možete li da zamislite grub i hrapav glas u tamnom odelu sa veštačkim okom kako vrišti u mikrofon “You told me you loveed meeee…”? Spooky. Nadajmo se da sledeće godine neće pevati pesme Suzan Bojl (Susane Boyle).

Kako odbiti ovu ponudu?

weezer Trach Up   Cry me a Marilyn Manson?

Nama da neko nudi tolike pare, ne bi se dvoumile!

Američki rok bend Weezer je razljutio (nekadašnje) fanove do te mere, da ih je naterao na krajnje neobičan čin. Ogorčeni fanovi su napravili fond, čiji je cilj da sakupe $10 miliona koje bi donirali članovima benda u zamenu za zvanični raspad benda. Razočarani fanovi smatraju da bend nije snimio pristojan album još od 1996. godine, a teško im padaju i reči frontmena benda, Rivers (Rivers Cuomo) koji svake godine obećava promene u zvuku benda. Poruka fanova je jasna “Uzmite pare i nestanite”, a mi im se divimo na neobičnom i nenasilnom potezu!

Be-be-be…

iiiiiiiiiiiii Trach Up   Cry me a Marilyn Manson?

“A, rekla sam joj hiljadu puta da drži jezik za zubima!“

Trudna Bijonse (Beyonce) krije pol deteta kao zmija noge, ali nažalost, njena BFF ne. Keli Rouland (Kelly Rowland), bivša članica grupe Destiny’s Child i Bijonsina najbolja drugarica, otkrila je medijima da Bijonse nosi devojčicu. Da li treba da joj kažemo da postoji nešto što se zove “tajna” ili da joj je jezik brži od pameti? U svakom slučaju, buduća mama će biti jako, jako ljuta, pa ne bismo voleli da budemo u Kelinoj koži narednih nekoliko dana.

Madona: Kasper u pokušaju

madona Trach Up   Cry me a Marilyn Manson?

"Mislim da me ne vide, samo da se ne ugušim ispod ove marame"

Za trenutak smo pomislili da je Majkl Džekson (Micheal Jackson) ustao iz mrtvih, ali onda smo prepoznali Madonu (Madonna). Krajnji cilj skrivanja od paparaca je postati nevidljiv, ali kako poznati nemaju nadljudske sposobnosti, oni se snalaze na razne načine. Mi bismo im preporučili nošenje burke ili nindža odela, nikako vrećasta odeća i marame preko usta. Zaboga, Madona, prepusti takav način odevanja teroristima!

Gagana kao ćurka!

gagana Trach Up   Cry me a Marilyn Manson?

Dobro Gago, koliko ti to lica imaš? I šta će ti ta deca tu?

Najomiljeni praznik Amerikanaca, Dan zahvalnosti, Lejdi Gaga (Lady Gaga) će proslaviti u emisiji nazvanoj “A Very Gaga Thanksgiving”. Emitovaće se 24. novembra, a devedeset minuta će Gaga ćaskati, pevušiti i kuvati sa Kejti (Katie Couric), sve to zahvaljujući ABC mreži. Ideja je da ljudi vide Gagu kao normalnu, dvadesetpetogodišnju devojku. Dajte da vidimo i to čudo!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour.

Editors choice