16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Merilin Menson peva “Cry me a river“?

ssssss Trach Up   Cry me a Marilyn Manson?

"Sad ćete da vidite kako ja pevam balade"

Ekscentrični roker na zabavi povodom Noći veštica iznenadio je (i uplašio) sve prisutne. Pri odabiru pesme, odlučio se za Džastinovu (Justin Timberlake) “Cry me a river” i to ni više ni manje, nego šest puta! Možete li da zamislite grub i hrapav glas u tamnom odelu sa veštačkim okom kako vrišti u mikrofon “You told me you loveed meeee…”? Spooky. Nadajmo se da sledeće godine neće pevati pesme Suzan Bojl (Susane Boyle).

Kako odbiti ovu ponudu?

weezer Trach Up   Cry me a Marilyn Manson?

Nama da neko nudi tolike pare, ne bi se dvoumile!

Američki rok bend Weezer je razljutio (nekadašnje) fanove do te mere, da ih je naterao na krajnje neobičan čin. Ogorčeni fanovi su napravili fond, čiji je cilj da sakupe $10 miliona koje bi donirali članovima benda u zamenu za zvanični raspad benda. Razočarani fanovi smatraju da bend nije snimio pristojan album još od 1996. godine, a teško im padaju i reči frontmena benda, Rivers (Rivers Cuomo) koji svake godine obećava promene u zvuku benda. Poruka fanova je jasna “Uzmite pare i nestanite”, a mi im se divimo na neobičnom i nenasilnom potezu!

Be-be-be…

iiiiiiiiiiiii Trach Up   Cry me a Marilyn Manson?

“A, rekla sam joj hiljadu puta da drži jezik za zubima!“

Trudna Bijonse (Beyonce) krije pol deteta kao zmija noge, ali nažalost, njena BFF ne. Keli Rouland (Kelly Rowland), bivša članica grupe Destiny’s Child i Bijonsina najbolja drugarica, otkrila je medijima da Bijonse nosi devojčicu. Da li treba da joj kažemo da postoji nešto što se zove “tajna” ili da joj je jezik brži od pameti? U svakom slučaju, buduća mama će biti jako, jako ljuta, pa ne bismo voleli da budemo u Kelinoj koži narednih nekoliko dana.

Madona: Kasper u pokušaju

madona Trach Up   Cry me a Marilyn Manson?

"Mislim da me ne vide, samo da se ne ugušim ispod ove marame"

Za trenutak smo pomislili da je Majkl Džekson (Micheal Jackson) ustao iz mrtvih, ali onda smo prepoznali Madonu (Madonna). Krajnji cilj skrivanja od paparaca je postati nevidljiv, ali kako poznati nemaju nadljudske sposobnosti, oni se snalaze na razne načine. Mi bismo im preporučili nošenje burke ili nindža odela, nikako vrećasta odeća i marame preko usta. Zaboga, Madona, prepusti takav način odevanja teroristima!

Gagana kao ćurka!

gagana Trach Up   Cry me a Marilyn Manson?

Dobro Gago, koliko ti to lica imaš? I šta će ti ta deca tu?

Najomiljeni praznik Amerikanaca, Dan zahvalnosti, Lejdi Gaga (Lady Gaga) će proslaviti u emisiji nazvanoj “A Very Gaga Thanksgiving”. Emitovaće se 24. novembra, a devedeset minuta će Gaga ćaskati, pevušiti i kuvati sa Kejti (Katie Couric), sve to zahvaljujući ABC mreži. Ideja je da ljudi vide Gagu kao normalnu, dvadesetpetogodišnju devojku. Dajte da vidimo i to čudo!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour.

Editors choice