Šta li im rade tamo u Dizniju? Demi Lovato (Demi Lovato) je bila na rehabilitaciji, najverovatnije u sanatorijumu. Selena Gomez (Selena Gomez) je odjednom od devojčice počela da pravi seksi nastupe i zatim se povukla iz karijere da bi provodila vreme sa Biberom (Justin Bieber). O Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) i Britni Spirs (Britney Spears) da ne govorimo. Kristina Agilera (Christina Aguilera) se nekako izvukla, mada je pitanje da li i njoj fali daska u glavi.

Majli Sajrus (Miley Cyrus) zvezda je serijala “Hana Montana” (Hannah Montana). Poznata je po tome što su se na Twitteru pojavile njene fotografije kako duva, pokazuje brus, hoda u šortsu sa podvezicama, igra na stolu, jede tortu u obliku penisa. Tek što je napunila devetnaestu.

Paparaci su uočili ožiljke na Majlinoj podlaktici. Ožiljke koji mogu da nastanu ako imate zaista divlju mačku ili ako se sečete.

mili Trach Up: Da li se Miley Cyrus seče?

Dizni? Šta radiš tim devojkama?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments