Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

Smena generacija

truuumps Trach Up   Đavolica Milla

Samo malo ćale opet si se umazao...pa stavi te naočare kad jedeš

Mnogo ga opanjkavaju da je već mator i da posao moguće propada za šezdesetpetogodišnjeg Donalda Trampa (Donald Trump), ali kažu i da tu nema dileme da se posao nastavlja, sve dok je nova čelična ćerkica pored njega. Za njegovu ćerku kažu da će biti i opasnija od tate. Pa hajde da vidimo i to Who runs the world –  Ivanka?

Sara kao podrška Eltonu

eeeeeeeeeeee Trach Up   Đavolica Milla

Vidi, vidi nije "ponela" ćerke

Sara Ferguson (Sarah Ferguson) ponekad zna i da se obuče, a razlog tome je podrška prijatelju Eltonu Džonu (Elton John) u Njujorku na večeri namenjenoj skupljanju sredstava za borbu protiv side. Nama je drago da je makar na jedno veče svoj sako i suknju ustupila nekoj bakici za žurku u staračkom domu.

Đavolica sa likom anđela

1111111111 Trach Up   Đavolica Milla

Morska sirena ili neman?

1111111111111 Trach Up   Đavolica Milla

Žensko vruće piće za muške oči

Najnoviju kampanju za piće Campari, najčešće prozvano ženskim pićem, predvodi Mila Jovović (Milla Jovovich) a fotograf je Dimitri Danilov (Dimitri Daniloff). Kalendar će dobiti na poklon svi prijatelji kompanije. Možda i neki šofer, kažemo mi što da ne.

Lep i lepo se ponaša!

bon Trach Up   Đavolica Milla

Ne da se godinama, ali daje siromašnima!

Džon Bon Džovi (Jon Bon Jovi) voli svoj rodni grad, Nju Džerzi, te je otvorio restoran za one sa plićim džepovima, u fazonu “pay what you can”. Restoran je deo Džonove fondacije pod nazivom “Soul Foundation”, koja je do sada sagradila 260 domova onima koji nisu imali krov nad glavom. Nije ni čudo što ne stari, kad je ovoliko pažljiv!

Ona ima sestru?

sestra Trach Up   Đavolica Milla

Dobrotvorne sestre, ljubi ih majka!

Dženiferka (Jennifer Lopez) ima sestru, koja za razliku od same Džej Lo, nije ljubitelj medijske pažnje. Dženiferka  i njena mlađa sestra Linda (Lynda) prisustvovale su  press event-u za Maribel Foundation u Best Buy trgovini u Los Anđelesu. Linda je novinar, ali pravi, čak je dobila i nagradu Emmy. Mogla bi stariju sestru da nauči nekim stvarima, ali dobro. Slatke su.

Pripreme za noć veštica

tele Trach Up   Đavolica Milla

Jeste da je zovu telo, ali nam se čini da su pogrešili slovo pa ovo nam više liči na tele

Svake godine, pa i ove gospođa “telo” voli da se maskira. Ona je Hajdi Klum (Heidi Klum), ovo je mumija ili neki but za preradu još nam nije jasno.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu

Editors choice