Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) već neko vreme (duže nego što su svi očekivali) šeta bezmalo upola mlađeg dečkića Kaspera Smarta (Casper Smart). Bra’o. Mislim, divno je to kad starija dama i mlađi muškarac usaglase sirovu snagu i iskustvo.

No, Smart je bio pametnica (smeh) i izdržao je uz Džej Lo, pa je postepeno avanzovao. Prvo je dobijao džeparac, zatim je pomalo radio koreografije i pomagao u režiranju njenih spotova. Onda je (kako sam kaže) postao glavni koreograf. Nije tajna da mu se zbog te titule smeškaju iza leđa, jer istina je da je samo jedan od nekoliko koreografa. Elem, Kasper je bio dobar dečak, pa će dobiti svoj – rijaliti šou!

Emisija je već dogovorena, termini zakazani, a šou će pratiti Kaspera dok obučava, trenira i uvežbava plesnu trupu koja prati nastupe i turneje madam Lopez.

kasper Trach Up: Dečko Jennifer Lopez izlazi na televizor

Ma, ko je to nama bio dobri duh Kasper?

Unapred se ograđuju da će emisija pokrivati samo profesionalni deo odnosa Kaspera i mamice Džej. Eto “posla” za Kaspera, sad je svoj čovek, ima svoj dinar, svoj zanat. Još će da izađe “na televizor”.

Ku’ćeš više?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice