Snežana, ali ne ona od pre

snowhite Trach Up   Demi u dilemi!

Ovaj film ipak liči na jednu od najčuvenijih bajki

Holivudu su trebale decenije za filmsku adaptaciju bajke “Snežana i sedam patuljaka”, te su velike zverke rešile da se iskupe ne jednim, već dva filma. Već smo pisali o bizarnoj Snežani koja se bije sa lavovima, tigrovima i medvedima, a glumi je Kiki Stju (Kristen Stewart). Drugi film, po imenu “Mirror, Mirror”, očekuje nas u martu, a glavne uloge su poverene Džuliji Roberts (Julia Roberts) i Lili (Lily), ćerki pevača Fila Kolinsa (Phil Collins). Biće to snežno proleće.

Slika vredi 20.000 eura

kate moss Trach Up   Demi u dilemi!

Koliko se ona fotkala, mogla bi da postane valuta

Ono da “slika vredi hiljadu reči” dobija potpuno novo značenje ukoliko se radi fotkama čija vrednost je veća od godišnje zarade prosečne porodice u zemlji i regionu. Anonimni kupac je pljusnuo skoro 20.000 eura na foktu iz 1993. godine, na kojoj pozira naga i mlađana Kejt Mos (Kate Moss), a izašla je u okviru nemačkog izdanja magazina “Vogue”. Fotografiju je načinila Alberta Votson (Albert Watson), a Kejt je u više navrata izjavila da joj je to jedna od omiljenih.

Starke i gorile

gorilaz Trach Up   Demi u dilemi!

Kako mlatiti pare i ne smarati ljude - Gorillaz

Pred vama je najnoviji model Convers patika, dizajniran u saradnji i u čast benda Gorillaz, koji je ove godine proslavio desetogodišnjicu postojanja. Ali, poslastica za fanove će izaći u februaru jer je za tada planiran novi singl neobičnog benda, koji će pratiti kolekciju Gorillaz patičica.

Šta reče?

jessica simpson Trach Up   Demi u dilemi!

Štikle joj probile pamet

Trend trudnjača na štikletinama ne samo da ne jenjava, već poprima i nove oblike, zahvaljujući plodnoj godini među zvezdicama. Najnovija glupost je izašla iz usta Džesike Simpson (Jessica Simpson), koja je izjavila da će se poroditi ni manje ni više, nego u Yves Saint Laurent štiklama od nekih petnaestak centimetara. Ova zanosna ideja je delo Džesikinog bunta prema doktoru, koji je bio toliko bezobrazan, pa joj je savetovao da smanji visinu tokom trudnoće. U međuvremenu je ova smerna buduća majka lansirala kolekciju odeće za devojčice. Kako originalno!

Ništa bez Twitter-a

demi mur Trach Up   Demi u dilemi!

Ako nije objavljeno na Twitter-u, nije se ni desilo

To što je Demi Mur (Demi Moore) rešila da se razvede od Eštona Kučera (Ashton Kutcher) nakon saznanja da ju je varao na svakom ćošku nije nikakva vest. Ali, šta će biti sa njenim Twitter nalogom? Oh, ne, moraće da ide na podešavanja i klikne par puta kako bi MrsKutcher zvanično postala raspuštenica. Par je poznat po ovisnosti o ovaj sajt, te se Ešton odmah obratio pratiocima (pardon, pratiljama), a fotka je takođe sa ovog sajta, iz septembra 2010. godine.

Dobrotvorna Sijena

sienna Trach Up   Demi u dilemi!

Sijenin ormar - oaza za kupoholičare

Sijena Miler (Sienna Miller) se sklonila sa stranica žute štampe, ali se našla na e-bay-u. Rešila je da rasproda sve svoje krpice koje više ne nosi, a novac ide u organizaciju “Media Corps Global”, čiji je ona ambasador.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour.

Comments