Kanje Vest (Kanye West), kao novi dečko Kim K (Kim Kardashian), ulazi u snimanje spektakularnog rijaliti šoua “Keeping Up With The Kardashians” putem koga mama-Džener (Kris Jenner) širi svoj zlokobni uticaj. Sad će Ameri imati prilike da vide još jednog crnca uz Kim i opsete se (ne)slavnog seksi-filmića. Lukavo!

aaa1 Trach Up: Dokle, bre, više?

Dokle više?

Ako ste se pitali, dokle, bre, više – Kloi (Khloe Kardashian) ima odgovor:

“Dok ne postanem starica i dolaze da me snimaju u starački dom u koji će me deca strpati, jer ću biti zla baba. Ima da mi menjaju pelene uživo na televiziji!”

Na šta Kim dodaje:

“Prestaćemo kad i zabava prestane, a pošto se ludo zabavljamo, nema razloga da prekidamo šou.”

S druge strane, niko nije hteo da otkupi slike s babinja Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian). Možda i ne bi bilo loše da se nastavi snimanje sve dok ne vidimo mamu Džener kako pada na kolena i plače, tražeći pažnju, dok se ćerke rvu obnažene u blatu od piva i zobenih pahuljica, sa nalepnicama na dupetu: “Jedite kod Džoa” i “Čak Testa!”


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments