Svako malo pevači lirske muzike pitaju se “kuda idu izgubljene devojke”. E, pa jedna od pogubljenijih je Dona D’Eriko (Donna D’Errico), bivši fotomodel, “Playboy”-eva zečica i glumica serije “Čuvari plaže” (Baywatch).

eriko Trach Up: Donna DErrico lovi Nojevu barku

Pa, znam da je se sećate, he-he

Posle uspeha “Čuvara plaže” Dona nije uspela da ostvari zapaženiju karijeru, ali jeste igrala u raznim serijama i filmovima nezavisne produkcije. Razvela se od Nikija Siksa (Nikki Sixx) i prošle godine počela je da se sprema za ekspediciju na planinu Ararat. Odlučila je da nađe Nojevu barku, za koju se smatra da je negde na vrhu ove turske planine. Trenutno se nalazi na stazi svojih snova i negde je u planinama. Do nas je dospela samo fotografija uslikana posle nerazjašnjene nesreće u kojoj je zadobila lakše povrede lica.

dona Trach Up: Donna DErrico lovi Nojevu barku

Povređena ali ne i pobeđena

Bravo devojko! Navijamo za tebe. Poruka je: šta ako sam plava i luda, sledim svoje snove i možete da me povučete za… već nešto.

Izvor fotografija: Wallpapers.com


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments