Sve je to rokenrol!

supermodels Trach Up   Duran Duran u novom ruhu!

Kakve klinke? Četrdesete su nove dvadesete!

Supermodeli iz devedestih su ponovo stali pred kamere u još jednom fantastičnom editorijalu, ovog puta za “Harper’s Bazaar UK”. Naomi (Naomi Campbell), Helena (Helena Christensen), Eva ( Eva Herzigova), Jasmin (Yasmin LeBon) i Sindi (Cindy Crawford) su nova i lepša verzija benda Duran Duran, mada sa ovom frizurom Naomi više liči na Mika Džegera (Mick Jagger) nego na Sajmona Le Bona (Simon Le Bon) – pevača benda i supruga prelepe Jasmin Le Bon. Fotkanje je nastalo radi spota za novi singl “Girl Panic”, koji nas očekuje krajem godine.

Kad se mala naljuti

dzenifer 2 Trach Up   Duran Duran u novom ruhu!

A na bini sve pršti i seva

“Dala sam otkaz svom menadžeru, kada mi je rekao da smršam”, na sav glas viče Dženifer Lopez (Jennifer Lopez). Sad, ona je ovo kao rekla u poverenju u razgovoru sa Džejn Fondom (Jane Fonda), a mi vama kažemo, u poverenju: stvarno je smorila njena guzica, ionako nas ne može da otpusti.

Hik Mos!

kejt Trach Up   Duran Duran u novom ruhu!

Ne zna da li je pošla ili došla, ali sve svoje sa sobom nosi

Magazin “Dazed & Confused” je napunio dvadeset godina, te se u Londonu malo slavilo. S obzirom je da je urednik ovog magazina, Džeferson Hek (Jefferson Hack), bivši verenik i otac ćerke Kejt Mos (Kate Moss) – prisutni su željno iščekivali najpoznatiju londonsku party devojku. Pojavila se gospođa Mos, sa sve čašom vina koju je ponela od kuće, a toliko se teturala i padala na goste, da je ponovo bila zvezda večeri i savršeno ispratila ime magazina – dazed and confused to the bone!

Popust na količinu?

zzzzzzzzzzzzzzzzz Trach Up   Duran Duran u novom ruhu!

Za sve dane u nedelji, svadbe i sahrane, dočeke i ispraćaje, JLH zna šta će da obuče!

Svaki put kad izađe iz kuće ona nosi istu haljinu. Dženifer Lav Hjuit (Jennifer Love Hewitt) je očigledno najveći fan Hervé Léger haljina u Holivudu, a poprilično smo sigurni da joj niko ne plaća reklamu. Da ne pričamo o tome što se Dženiferka, kao i druge popularne imenjakinje, sa godinama širi, te je jedino moguće da će joj modna kuća ponuditi novac da prestane sa anti-reklamom.

Ispade ti flaster!

ana lin Trach Up   Duran Duran u novom ruhu!

Eh, da je ovo Pamela...Muškarci bi pali na teme...

Analin Mekord (AnnaLynne McCord) snima nove epizode serije “90210”, obučena u malu crvenu haljinu. Ne bi nam smetalo ništa od toga, ustvari – ne bi je ni konstatovali da nisu sevnuli flasteri na dojkama. Šteta samo što još nije zaradila prve silikone, bruka bi bila veća. Ali polako, mlada je.

Da li da se smejemo ili da plačemo?

kkkkkkkkkkkkk Trach Up   Duran Duran u novom ruhu!

Kao pobegla sa odeljenja F

Mučena Kejti Holms (Katie Holmes) se vraća sa časa joge, mada nije ni nama jasno kako su je ovi američki paparaci prepoznali. U povećoj sivoj trenerci i sa štiklicama u raspadu, teško ju je povezati sa holivudskim glamourom, a još teže sa nekadašnjim srcelomcem, Tomom Kruzom (Tom Cruise). Ali, ko smo mi da sudimo?


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu

Comments