4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Kendra Vilkinson (Kendra Wilkinson) postala je poznata kao devojka Hjua Hefnera (Hugh Hefner). Nije bila “Playboy”-eva zečica, ali se jeste slikala golišava čak tri puta za ovaj poznati časopis. Kao i razne druge zvezdice pojavljivala se tu i tamo na televiziji, u filmovima i spotovima. Ima i seks-video sa nepoznatim muškarcem, koji je Vivid Entertainment hteo da lansira, ali je sudski proces u toku. U međuvremenu, Kendra je pokušala da svoje snimke seksa proda bez posrednika, kao i jedan filmić koji je snimio njen bivši dečko kad su imali 18.

E, sad.

Zašto sisatu plavušu koja se udala za sportistu – igrača američkog fudbala Henka Basketa (Hank Baskett) – s kojim snima rijaliti šou “Kendra”, navodim u priči o nadarenosti i hrabrosti?

Zato što je za magazin “People” izjavila sledeće: “Nisam nadarena. Nemam ništa da vam ponudim. Živim na televiziji, to je kao da ste neprestano na snimanju kućnog videa. Svesna sam toga što radim i koliko brzo može sve da se sruši. Pred svaku sezonu držim fige da se snimanje emisije nastavi, potpuno svesna da budućnost nije u mojim rukama ili rukama moga muža, već je to isključivo odluka fanova.”

Bravo, Kendra. Tvoja emisija neće biti zabavnija posle ove izjave. Niti ćeš biti sisatija i plavlja. Ali se nadam da će te gledati sa većim poštovanjem. Jer uprkos tome što znaš da nemaš dara i da si ništa, izlaziš na scenu i nudiš svoj život kao meso kojim se obžderava svetina.

kendra1 Trach Up: Dve priče o nadarenosti i hrabrosti (1. priča)

Svaka čast, Kendra

Možda bi Kardašijanke (Kardashians) mogle da nauče nešto od ove mlade dame. Kad bi imale muda da stanu pred kameru i priznaju da su to što jesu, možda bismo i za njih imali trunku poštovanja…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice