Nepoznati izvor doturio je sledeći trač magazinu “Star” (znam, znam, to je tabloid najgore vrste, ali umuknite ako želite da čujete trač).

Dakle, Eva (Eva Mendes) je postavila ulimatum Goslingu (Ryan Gosling), rekavši mu da želi bebu i da ako nije spreman, trebalo bi da se rastanu. Dakle, beba ili ništa, kaže Eva. Biološki časovnik pokazuje minut do dvanaest, a Eva smatra da je Gosling super i da će biti dobar ćale. Odan je, nije ženskaroš, što Evi odgovara, ali Rajan nije zagrejan za tu zamisao o detetu, jer je usredsređen na karijeru. Eva razmišlja da ga šutne ako ne bude hteo da je napumpa.

ra Trach Up: Eva Mendes želi da je Ryan Gosling oplodi

"Da li da je oplodim ili da je otpalim?"

A vi? Da li biste prihvatili Rajana i bez dece? Ili biste i vi u jednom trenutku poželele male Goslinge? Da li je devet meseci prerano ili prekasno da se postavi ultimatum? Da li je to što će još malo da “razmeni petu banku” razlog da se Eva toliko uskopizdi?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments