Hoće neko nove patike?

lijam Trach Up   Francuska dobila prvu ćerku!

Da li postoje pare za koje bi bata Lijam nosio ove patike po bloku?

Brat Galager stariji (Noel Gallagher) zna kako da unovči sve, pa čak i svoj ne baš simpatičan lik. U saradnji sa kompanijom Adidas izbačena je specijalna kolekcija sa likom i potpisom poznatog muzičara. S obzirom da mlađi bata ne želi da kaska za starijim, Lijam (Liam Gallagher) je na potezu.

Devojčica Bruni – Sarkozi!

KARLA BRUNI Trach Up   Francuska dobila prvu ćerku!

Samo da mala bude lepa na mamu!

Predsednik Francuske i njegova žena, Karla (Carla Bruni – Sarkozy), dobili su devojčicu. Iako su se silno trudili da mediji ne saznaju, ništa im nije uspelo, pa je Sarkozi (Nicolas Sarkozy) uslikan kako napušta privatnu kliniku na kojoj je Karla smeštena. Sarkozi nije prisustvovao porođaju jer je morao za Nemačku. Nije lako biti predsednik!

Još jedna lepa vampirica

ashley Trach Up   Francuska dobila prvu ćerku!

Krajnje nezanimljiva naslovnica za jedno lepo lice

Glumica Ešli Grin (Ashley Greene) našla se na naslovnoj strani magazina “Allure” za mesec novembar. Zvezdica filma “Twilight” je zaista lepa, ali ova naslovna strana bode oči koliko je obična i dosadna.

Ponovo radi diskać

541 Trach Up   Francuska dobila prvu ćerku!

A mogle su malo glamuroznije da se srede... Ne radi "54" svaki dan ni za njih

Ali samo na jedno veče. Legendarni njujorški klub “Studio 54“ je otvorio vrata super poznatim posetiocima, od supermodela, preko glumica i muzičara, pa sve do naslednica. Na fotkama su Naomi (Naomi Campbell), Kameron (Cameron Diaz), Bar (Bar Refaeli ), Kit (Keith Richards) i njegova ćerka Aleksandra (Alexandra Richards).

Trejler za Šerloka!

Bliže se novogodišnji praznici, što znači da se Šerlok (Sherlock Holmes) vraća, a pošto smo mi ovisne o čitavu ekipu koja radi film, sa ponosom vam predstavljamo fantastičan trejler!

Šta je zajedničko ovim ljudima?

eminem gq november 2011 01  Trach Up   Francuska dobila prvu ćerku!

Da nije možda poziranje? Eminem, Kiki Ričards i Mala Vejn

Eminem, Lil Vejn (Lil Wayne) i Kit Ričards (Keith Richards) našli su se zajedno na naslovnoj strani magazina “GQ” za novembra mesec. Unutra su svašta nešto pričali, ali zadržimo se na strani. Šta kažete na igru izbacimo uljeza?


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments