Minut ćutanja za D&G

ddddddddddd2 Trach Up   Gaga glumi i inspiriše!

Domeniko Dolče (Domenico Dolce) i Stefano Gabana (Stefano Gabbana) rešili da ugase svoju mladalačku liniju D&G i fokusiraju se na glavnu, Dolce&Gabanna. Čije će kopije sada naša mladež da šopinguje kod šanera?

Ponadali smo se

bbbbbbbbbbbbbbbbbbb Trach Up   Gaga glumi i inspiriše!

Nakon što je otkrila da je trudna, Bijonse (Beyonce), nam je ulila nadu da će malo da se makne iz javnog života, kao što dolikuje trudnoj ženi, a i može joj se. E pa, ništa od toga – Bijonse je sada rešila da napravi dečački bend (a pre nekoliko dana je promovisala i novi parfem “Beyonce Pulse”). To znači: Bijonse, plus beba Bijonse, plus dečaci koji bi da budu Bijonse. Tužno, zar ne?

Kad umetnost bankrotira

mm Trach Up   Gaga glumi i inspiriše!

Džozef Džaskur (Joseph Jasgur), fotograf zaslužan za prvi fotosešn ikone MM, tada još uvek Norme Džin (Norma Jeane), na sudu je dobio pravo da fotografije sa ovog snimanja stavi na aukciju. On je bankrotirao na radost zaluđenika likom i delom MM, a fotografije iz 1946. godine biće ponuđene u decembru na čuvenoj aukciji “Julien’s Auctions”. A za lepotu prosudite sami kad je došla, pre ili posle ovog snimanja.

Gaga je inspiriše

marta1 Trach Up   Gaga glumi i inspiriše!

Najpoznatija kuvarica džema na svetu, ali verovatno i jedina koja je zaradila milione na sekciji domaćinstva, Marta Stjuart (Martha Stewart), odlučila je da malo bude moderna. Inspirisala se, ni manje ni više nego našom Lejdi Gagom (Lady Gaga). Ali ne lezi vraže, to je samo “moda” za Noć veštica, koju je kuvarica Marta prezentovala u novom broju svog časopisa. Je l’ neko čuje otkucavanje kraja 2012. godine?

Moda boli

sara1 Trach Up   Gaga glumi i inspiriše!

Ove nožice pripadaju Sari Džesiki Parker (Sarah Jessica Parker) i odanosti visokim štiklama. Nas boli dok ovo gledamo, te predlažemo ukidanje tih titula “modnih ikona”.

Gagin film na nedelji mode u Parizu

gggggggggg Trach Up   Gaga glumi i inspiriše!

Na reviji kuće ThierryMugler, koja će se održati sledećeg meseca u Parizu, Gaga će prezentovati svoj filmski prvenac, kratke forme. Tema filma je Gaga kakvu niste videli, a na filmu je radio i dizajner ove modne kuće Nikola Formičeti (Nicola Formichetti), Gagin drugar, stilista i fan.

Zaposlena Lilo

2222222222222222222222222 Trach Up   Gaga glumi i inspiriše!

Konačno Lindzi Lohan (Lindsey Lohan) ima posao. Filip Plein (Philipp Plein), nemački dizajner, je rešio da baš Lilo bude njegovo zaštitno lice, a to su nam zajedno saopštili na konferenciji za novinare u Milanu. Filipe, nek ti je sa srećom!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments