Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Tamnoputa Merilinka

rrrrrrr Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Draga Rijana, angažuj malo te stiliste i u svakodnevnom životu

Za najnoviji “Vogue UK” Rijana (Rihanna) je stavila plavu periku i pokazala šta ume – da pozira. Ovo je samo teaser, Wannabe će vam predstaviti izdanje kada dođe vreme, tačnije u novembru.

Dvadeset pet godina sa vama – “Phantom of the Opera”

ssssss Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Nekada ljubavnici, danas samo saradnici

Endrju Lojd Veber (Andrew Lloyd Webber) i Sara Brajtmen (Sarah Brightman) su se ujedinili, ali samo kako bi proslavili neverovatan uspeh muzičkog spektakla koji je Veber stvorio pre dvadeset pet godina. Sara ima pedeset jednu godinu i zanima nas, kako uspeva da izgleda najmanje deset godina mlađe?!

Pol i Ringo za Džordža

bil Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Sećanje na zlatna vremena pop muzike

Premijera dokumentarca Marina Skorsezea (Martin Scorsese) pod nazivom “George Harrison: Living in the Material World”, na crveni tepih je dovela dvojicu preostalih Bitlsa (The Beatles) – Pola Mekartnija (Paul McCartney) i Ringa Stara (Ringo Star), a odavanju počasti Harisonu su se pridružili Joko Ono (Yoko Ono), Roni Vud (Ronnie Wood), Monti Pajtonsi (Monty Pytons) i mnogi drugi legendarni stanovnici Londona.

Osedeo od ćerke

dddddddd Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Žene su krive za sve!

Tako barem kaže tata Bekam (David Beckham) u intervjuu za časopis “WSJ”, a fotke su pred vama. Dejvid izgleda nije uzeo u obzir da ne može večno da bude Spice Boy.

Orgijao, pa dolijao

kkkkkkkkkk Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Gajba, Ešton i jedna od lepotica

Ešton Kučer (Ashton Kutcher) je viđen kako se smuca po Beverli Hilsu, a kako i ne bi kada je otkriveno da dečko ima gajbu za privođenje i da se tu igrao sa po nekoliko ribica istovremeno. Plavušica sa slike, Sara (Sara Leal), ipak je samo jedna od sto.

Kevin Bejkon u rimejku “Footloose”-a

Kevin Bacon Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Bejkon 1984. godine

Najavili smo vam već da se priprema rimejk legendarnog tinejdž filma “Footloose”, a sada se šuška da će se od originalne postave pojaviti i glavni glumac Kevin Bejkon (Kevin Bacon). Da li će nekadašnji buntovnik sada biti na suparničkoj strani?

KW + Paris Fashion Week

wwwwwwwww Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Pevač, glumac, dizajner... Šta je sledeće?

Na nedelji mode u Parizu svoju prvu kolekciju je prikazao Kanie Vest (Kanye West), koju su ispratili Ana Vintur (Anna Wintour), Lindzi Lohan (lindsay Lohan), sestre Olsen (Mary-Kate i Ashley Olsen) i Džared Lito (Jared Leto). Kritike su podeljene, a kolekciju ćemo vam predstaviti na proleće.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Editors choice