Tamnoputa Merilinka

rrrrrrr Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Draga Rijana, angažuj malo te stiliste i u svakodnevnom životu

Za najnoviji “Vogue UK” Rijana (Rihanna) je stavila plavu periku i pokazala šta ume – da pozira. Ovo je samo teaser, Wannabe će vam predstaviti izdanje kada dođe vreme, tačnije u novembru.

Dvadeset pet godina sa vama – “Phantom of the Opera”

ssssss Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Nekada ljubavnici, danas samo saradnici

Endrju Lojd Veber (Andrew Lloyd Webber) i Sara Brajtmen (Sarah Brightman) su se ujedinili, ali samo kako bi proslavili neverovatan uspeh muzičkog spektakla koji je Veber stvorio pre dvadeset pet godina. Sara ima pedeset jednu godinu i zanima nas, kako uspeva da izgleda najmanje deset godina mlađe?!

Pol i Ringo za Džordža

bil Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Sećanje na zlatna vremena pop muzike

Premijera dokumentarca Marina Skorsezea (Martin Scorsese) pod nazivom “George Harrison: Living in the Material World”, na crveni tepih je dovela dvojicu preostalih Bitlsa (The Beatles) – Pola Mekartnija (Paul McCartney) i Ringa Stara (Ringo Star), a odavanju počasti Harisonu su se pridružili Joko Ono (Yoko Ono), Roni Vud (Ronnie Wood), Monti Pajtonsi (Monty Pytons) i mnogi drugi legendarni stanovnici Londona.

Osedeo od ćerke

dddddddd Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Žene su krive za sve!

Tako barem kaže tata Bekam (David Beckham) u intervjuu za časopis “WSJ”, a fotke su pred vama. Dejvid izgleda nije uzeo u obzir da ne može večno da bude Spice Boy.

Orgijao, pa dolijao

kkkkkkkkkk Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Gajba, Ešton i jedna od lepotica

Ešton Kučer (Ashton Kutcher) je viđen kako se smuca po Beverli Hilsu, a kako i ne bi kada je otkriveno da dečko ima gajbu za privođenje i da se tu igrao sa po nekoliko ribica istovremeno. Plavušica sa slike, Sara (Sara Leal), ipak je samo jedna od sto.

Kevin Bejkon u rimejku “Footloose”-a

Kevin Bacon Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Bejkon 1984. godine

Najavili smo vam već da se priprema rimejk legendarnog tinejdž filma “Footloose”, a sada se šuška da će se od originalne postave pojaviti i glavni glumac Kevin Bejkon (Kevin Bacon). Da li će nekadašnji buntovnik sada biti na suparničkoj strani?

KW + Paris Fashion Week

wwwwwwwww Trach Up   George Harrison ponovo među nama!

Pevač, glumac, dizajner... Šta je sledeće?

Na nedelji mode u Parizu svoju prvu kolekciju je prikazao Kanie Vest (Kanye West), koju su ispratili Ana Vintur (Anna Wintour), Lindzi Lohan (lindsay Lohan), sestre Olsen (Mary-Kate i Ashley Olsen) i Džared Lito (Jared Leto). Kritike su podeljene, a kolekciju ćemo vam predstaviti na proleće.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments