Neki to vole vruće

vvvvvvvvvvvvvvv1111111111111 Trach Up   Gola LiLo i Anđa na sudu

Lindzi Lohan na naslovnici

Izdanje najnovijeg broja magazina “Playboy” trebalo je da bude 15. decembra. Ali fotke su toliko vruće da su im “pobegle“ iz štampe nedelju dana ranije. Naravno, sve oči uprte su u ovo izdanje, jer je na njima opasna plava zatvorenica LiLo (Lindsay Lohan). Za sada vam prikazujemo samo naslovnicu, za ostalo ćete morati da se pomučite kod vašeg prodavca novina. Još malo, pa nestalo!

Jeste plagijat, nije plagijat

Snajka1 Trach Up   Gola LiLo i Anđa na sudu

Mama Pit, je l' su u laži kratke ili duge, ovaj, noge?

Pre nekoliko dana, izvesni Džejms Bredok (James Braddock), hrvatski novinar, tužio je Anđelinu Džoli (Angelina Jolie) da je prekopirala njegovu ideju iz knjige “Slamanje duše“. Špekuliše se ko stoji iza pseudonima, a sa druge strane Anđelina se vešto brani. Ona kaže da se za film poslužila sa više izvora, a da njegovu knjigu u životu nije videla. Epilog sledi na sudu, pa ćemo videti ko je lud, a ko zbunjen. U međuvremenu, Anđa se šeta sa Bredovim (Brad Pitt) roditeljima, čisto da se zna da zli jezici lažu kada kažu da je njegovi ne vole!

Ovo nismo morali da vidimo

Kameron Trach Up   Gola LiLo i Anđa na sudu

Je l' da da liči malo na strašilo?

Kameron Dijaz (Cameron Diaz), poznata po opijanju i divljanju na super fensi žurkama širom Holivuda, nije bila spremna za fotografisanje. Neispavana, nenašminkana i bez nekih super krpica izgleda zabrinjavajuće loše, da ne kažemo ružno. Draga Kameron, vreme je za novu dozu botoksa, a mogla bi i češalj da kupiš.

Prva BRIT nagrada ide u ruke benda…

qqqqqq Trach Up   Gola LiLo i Anđa na sudu

Matoriji i pametniji

BLUR! Iako se dodela britanskih muzičkih nagrada održava u februaru sledeće godine, objavljeno je da će Blur dobiti nagradu za neverovatan doprinos muzici. Blur postoji već 21 godinu, a za sledeću su najavili nove pesme i nove koncerte. Ova godina je važna posebno za frontmena benda, Dejmona Albarna (Damon Albarn), koji je uvršćen među najuticajnije muzičare svih vremena i to na mestu broj 24. Opširnije o bendu uskoro u Wannabe Magazine-u.

Dva filma, dve premijere, dva grada

NewYearsEve1 Trach Up   Gola LiLo i Anđa na sudu

Dvoje su se tako smuvali, a ne mislimo na Mišel Fajfer i Zaka Efrona

Filmovi “New Year’s Eve” i “Sherlock Holmes 2” premijerno su prikazani pre nekoliko dana, prvi u Njujorku, a drugi u Los Anđelesu. Na premijeri prvog blistala je Ketrin Higl (Katherine Heigl), u sivoj čipkanoj haljinici i sa zlatnim nakitom, uz pomoć savršenog tela i MM frizure. Na Šerlokovoj premijeri simpatije je pokupila Rejčel Mekadams (Rachel McAdams), ali i bračni par Dauni (Dawney), koji u februaru očekuje svoju prvu bebu i to dečaka.

Sherlock1 Trach Up   Gola LiLo i Anđa na sudu

A gde vam je gospodin Džud???

Na premijeri novog Šerloka se nije pojavio Džud (Jude Law), mada ćete ga već sutra videti na fotkama sa premijere u Londonu. I ne, nije još uklonio višak dlaka na licu, tačnije, bradu. Ali, od svih prisutnih, na obe premijere, paparacima su najzanimljiviji bili Ešton (Ashton Kutcher) i Lea (Lea Michelle) koji su se prijateljski grlili i cmakali, a pošto je Kučer i dalje mlad, a sada i slobodan, šuškanja su uveliko počela.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments