Škljoc!

kejt Trach Up   Gologuze pevaljke!

Kejt Hadson (Kate Hudson) izlazi iz auta i umesto da je paparaci slikaju, ona slika njih! Sveža mama izgleda da je zaboravila osnove bontona. Ali, makar je obradovala fanove širom sveta.

I on se hvali?

hugh hefner mar 3 2011 1 600 Trach Up   Gologuze pevaljke!

“Kristal Haris (Crystal Harris) i ja smo imali jednom nedeljno sex!”, na sav glas viče deka Hef (Hugh Hefner). A to je odgovor na tugaljivu priču nesuđene mu žene koja tvrdi da su imali jedan odnos koji je trajao dve sekunde. Malo dostojanstva, molimo!

Skarlet i moda

skarlet Trach Up   Gologuze pevaljke!

Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) pojavila se na modnoj reviji brenda Dolce&Gabbana, u okviru Nedelje mode u Milanu. Ovaj put bila je od glave do pete obučena u modele brenda, a prethodno pojavljivanje u Trach Up-u je obeležila outfitom “ko od majke rođena”. Samo kad ne bi tako smotano stajala na crvenom tepihu.

Hot mama!

n Trach Up   Gologuze pevaljke!

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) đuska na nastupu  u okviru festivala “iHeartRadio music”. Toliko ju je ponela pesma, da joj je kostim odđuskao uvis i pokazao najveće dupe šoubiznisa sa one strane bare.

Peri VS Rijana

hj Trach Up   Gologuze pevaljke!

Festival “Rock in Rio” je okupio mnoge poznate i kvazi poznate, a čak 100.000 ljudi je posmatralo kako se Keti Peri (Katy Perry) i Rijana (Rihanna) bore oko titule najgoreg kostima u istoriji muzike. Koja je vaš favorit?

U top formi

tttttt Trach Up   Gologuze pevaljke!

Ni Britni (Britney Spears) ne zaostaje za koleginicama, te je oduševila publiku u Moskvi, naravno ne glasovnim sposobnostima, već čvrstim, seksi stomakom. Baš kao sa reklame.

Davno izgubljene sestre

wwwwwwwwwwwwwwwww Trach Up   Gologuze pevaljke!

Kraljica transformacije, Meril Strip (Meryl Streep), u novom filmu “The Iron Lady”  tumači lik Lejdi Tačer (Lady Thatcher), a ukoliko film bude upola dobar kao promo fotografije, možda nam se posreći, te saznamo nešto više o dami koja je vladala čeličnom pesnicom. Premijera je zakazana za 6. januar sledeće godine.

Još malo, pa sad će

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Trach Up   Gologuze pevaljke!

Nestrpljivo iščekujemo drugi deo filma o Šerloku Holmsu i drugarima. A da ne bude kako forsiramo samo Dauni Džuniora (Robert Downey Jr. ) i Loua (Jude Law), evo i Rejčel MekAdams ( Rachel McAdams) na snimanju koja – kao što znate – glumi Ajrin ( Irene Adler ), Šerlokovu Ahilovu petu. Ko će dočekati 16. decembar?!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments