Domino žena

DzesiDzej1 Trach Up   Golotinja na sve strane!

Džesin šareni svet

Spot za pesmu “Domino” atraktivne Džesi Džej (Jessie J) veoma je šarenolik. Navikli smo da gospođica Džej Džej nosi kostime i rasplamsava našu maštu, tako da je i ovog puta pokazala šta zna i ume. Pravi modni kameleon, nema šta! Jedino da nam ne pozli od tolike količine hipnotišućih boja i pozadina.

Raznežitis

Kolin Trach Up   Golotinja na sve strane!

Deda Mraz je ove godine seksi u Dablinu

Kolin Farel (Colin Farrell) nas je ostavio bez komentara. Ovaj, inače vrlo buntovan momak, koji voli skandale, otišao je u dečiju bolnicu u Dablinu da bude Deda Mraz. Ne doslovno, ali da podeli poklone i pomazi mališane. Takođe je razgovarao sa osobljem i držao bebu u rukama. Zna on šta pali kod žena, još samo kad bi naš dimnjak posetio. Ovakav Deda Mraz bi nam dobro došao!

Godine nisu problem, godina nema

Sajmon Trach Up   Golotinja na sve strane!

"Viđi ovu ribu! A viđi joj dušu..."

Ko je onaj strogi čika u žiriju britanskog šou programa “Ja imam talenat”? Dok u žiriju žari i pali, na plaži radi to isto, ali na drugi način. Pedesetdvogodišnji Sajmon (Simon Cowell) je šmeker starog kova, pa je zavodio žene na plažama Barbadosa. One su samo tražile da se slikaju, ali je stari lav navalio na flert, pa su se ženske kikotale sve u šesnaest. Bogami, moraćemo ubuduće da ga pitamo za fore i fazone flerta i zavođenja.

Terminator is back!

Ne ZNam ko je Trach Up   Golotinja na sve strane!

"Š′a je bilo, bre? Š′a ti meni guza k'o meduza, a?"

Terminator nije tamnoput i nije žena, ali da jeste, bio bi Serena Vilijams (Serena Williams). Božić u bikiniju neki smatraju za seksi stvarčicu, ne i u Sereninom slučaju. Napred i možemo da podnesemo, ali pozadi… Nije nam baš prijatno. Pogotovo kad nam se onako napući u gangsterskom smislu. Uh, jezivo…

Maraja do jaja!

MarajaKeri Trach Up   Golotinja na sve strane!

Malo mešaš guzom, malo noge u vis, malo trbušnjake i nimalo čokolade.

Ova žena ima 41 godinu, rodila je blizance i doterala svoj stomak do nule. Snimila je reklamu za preparat za mršavljenje i ostavila milion žena sa pitanjem “Kako je, dođavola, to uspela?”. Odmah se bacamo na pevanje i vežbanje, samo da budemo Maraja do jaja.

Bio je kul tip

MetjuMekonahi Trach Up   Golotinja na sve strane!

"Draga, da li želiš da se udaš za mene i rešiš sve probleme?"

Metju Mekonahi (Matthew McConaughey), zavodnik prve klase verio se sa dugogodišnjom devojkom Kamilom Alves (Camila Alves)! Da, da, još jedan nas nije sačekao. Da ne budemo toliki hejteri, ipak nam je drago i želimo im svu sreću i mali fudbalski tim, pored dvoje dece koje već imaju. Bio je vrlo romantičan i zaprosio ju je na Božić, kako je to slatko. Sad čekamo onaj deo koji se zove “Svadba, sarma…” i, daj Bože, da ne bude nikakvog holivudskog razvoda ili skandala.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments