I wanna be your dog

bredli kuper Trach Up   Gossip Girl x 100!

Vodi ih i na snimanja, a ako hoćete da vas zavoli, prvo se obratite Šarlot!

Nakon što ga je magazin “People” proglasio za najpoželjnijeg frajera 2011. godine, Bredli (Bradley Cooper) je rešio da dokusuri ženski rod. Otvorio je vrata svog srca i upoznao nas sa svojim najvećim ljubavima – preminulim Samsonom (Samson) i Šarlot (Charlotte). Oba psa su spašena od jezivih sudbina, Samson je došao čak iz Nemačke, a Šarlot sa ulica Santa Monike. Sada ga zvanično volimo još više. Ako je to moguće. Bredli, oženi nas!

Posledice ludih krava

kreten Trach Up   Gossip Girl x 100!

Onaj čudaj osećaj kad Pamela Anderson izgleda kao devica Marija

Svaki dan iskoči po još neki fantastičan nastup zvezdica u pokušaju, koje slavu traže preko reality serije “The Only Way Is Essex”. Kloe (Chloe Sims), je i Mančesteru pokazala koliko je fan plastične hirurgije, haljinu ne zaslužuje nikakav komentar, baš kao ni šminka. Noć veštica je prošla, te se nadamo da je nijedno dete nije videlo – riba priziva košmare.

Kakvi roditelji, takve i bebe

mariah klinci Trach Up   Gossip Girl x 100!

Mali će da bude P.I.M.P. na ćaleta, a za malenu možemo samo da se molimo

Twitter – bizarno mesto negde u cyber space-u u kom se dokone zvezdice utrkuju u broju “pratioca”. Red je došao i na mamu Maraju Keri (Mariah Carey) i tatu Nika Kenona (Nick Cannon), te su njihovi šestomesečni blizanci okupirali onaj isti cyber space. Bebice će svoj glumački talenat prezentovati u vreme Božića, kada će izaći Marajin spot za pesmu “When Christmas Come”. Glavne uloge: eksploatisane bebe poznatih roditelja.

Muškarci znaju

1111111111 Trach Up   Gossip Girl x 100!

The Good, The Bad and The Sexy

Snimljena je stota epizoda famozne serije “Gossip Girl“, te je ekipa rešila da se časti jednom pravom “Upper East Side” žurkom. Za muški deo, nemamo ništa sem reči pohvale. Ed (Ed Westwick), Pen (Penn Badgley) i Čejs (Chace Crawford) su pokazali zašto žene vole odela. Keli (Kelly Rutherford) je izvukla prosek žena, jer poput njenog lika u seriji, Keli je prava dama, smerna i zavodljiva. A šta je sa Blejk (Blake Lively) i Lejton (Leighton Meester)?

111111111 Trach Up   Gossip Girl x 100!

Previše kože, previše jednostavno, potpuno savršeno!

Provokativna haljina brenda Marchesa sa našivenim froncalama bele boje i nije neka radost. dobro, jeste radost ako ste hetero mužjak, ali ipak i klici gledaju ovu seriju. Lejton sa druge strane se obukla previše obično, čak pomalo i jeftino, a šta će joj ove šiške, samo njen frizer zna. Sreća pa je tu Keli, koja će ih za neki novi jubilej, nadamo se, lepše pripremiti.

Paris Hilton ima naslednika!

Paris+Hilton+Conrad+Hilton+35th+Annual+People+2zK5VBtEyjUl Trach Up   Gossip Girl x 100!

Uzorna familija

Sedamnestogodišnji gospodin Hilton, Konard (Conrad Hilton), je imao svoje prvo pravo razlupavanje kola, kada je na povratku iz kluba udario u dva automobila. Iako se niko nije zvanično izjasnio, poprilično smo sigurni da je alkohol prouzrokovao ovu nesreću u kojoj nema povređenih. Ako ne računate tata Hiltonovu čekovnu knjižicu. Na sestru je!

Klon, ali u pokušaju

selena gomez2 Trach Up   Gossip Girl x 100!

Kasandra, Kasandra, uvek suncem obasjana

Seleni Gomez (Selena Gomez) je krenulo u životu: ima super popularnog dečka koji nema dete, novi spot za pesmičicu “Hit The Lights”, a dobila je i svoju figuru u muzeju Madame Tussauds. Nema veze što figura ne liči na Selenu, dobiće ona još voštanih klonova, tek joj je devetnaest, a već pati od sindroma višestrukih zanimanja.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments