Što ti dobra spavaćica!

Erin Vosnos Trach Up: Groznica večeri posle

Carevo novo odelo

Magazin “InStyle” je posle dodele Zlatnog globusa organizovao žurku za sve pobednike, ali i one koji nisu dobili zvaničan poziv za crveni tepih na glamuroznoj manifestaciji. Kao, na primer Erin Voson (Erin Wasson), manekenka koju možda znate iz kataloga brenda Victoria’s Secret ili iz Pirelli kalendara. Čak je šokirala i Pi Didija (P Diddy), mada se ne zna je l’ to bio šok “Iju, vidi gola ženska, mljac mljac” ili samo “Brate, daj da joj kupim ogledalo”. Kako god, Erin je naša zvezda večeri, tačnije njena nevidljiva haljina.

Sindrom Majkla Džeksona

Bi Trach Up: Groznica večeri posle

Ove zvezde samo lažu: te za godine, plastične hirurgije, a sada i za boju kože

Ova gospođa Bijonse (Beyoncé) ne prestaje da puni stranice žute štampe. Prvo je, navodno, lažirala trudnoću, pa se porađala tako što je okupirala bolnicu, a sada kopira Majkla Džeksona (Michael Jackson). I umeto da nauči moonwalk ili bilo šta pametno od preminule zvezde, ona rešila da iskopira najgore – njegovu kožu. Tako presveta Bijonse, fotkana tokom promocije svog novog albuma, postade bleđa od onih krvopija iz serijala “Sumrak saga” (Twilight). Sada Džej Zi (Jay Z) ima 101 problem, od 99, koliko ih je imao u pesmi “99 Problems” iz 2004. godine.

Sajam venčanica

vvvvv1111 Trach Up: Groznica večeri posle

One su rekle svoje, na redu su njihovi momci

Na dodelu nagrada Zlatni globus, neke ženske su došle s namerom da prošetaju nesuđene venčanice ili nateraju frajere da ih ožene, kada su već tako lepe u belom. Prva na spisku nam je Džesika Bil (Jessica Biel), koja nikako da ukroti Timberlejka (Justin Timberlake), mada su se nedavno (možda) verili. Nekadašnji supermodel, El Makferson (Elle Macpherson), prelepa Šarliz (Charlize Theron) i još nekoliko njih pridružilo se gospođici Bil, te je crveni tepih ličio na venčanje bez mladoženja.

Ništa bez njih

zvezde Trach Up: Groznica večeri posle

Šta sve šeta slobodno ovim svetom?

Naravno, na samoj manifestaciji Zlatni globus, one nisu imale pristup ni A ni B zvezdama, ali su preko veze došle do pozivnica za žurke, te su dobile dva minuta slave. Kim (Kim Kardashian), Paris (Paris Hilton) i LiLo (Lindsey Lohan) verovatno imaju sudske zabrane da priđu pravim nagradama, ali ih to ne sprečava da “ulepšaju” ostale događaje svojim prisustvima. Š kategorije. Mortiša, vampiruše i Pepeljuga iz Pornolenda trebalo bi da osnuju klub najnepopularnijih i najbeskorisnijih žena.

Ko puši, zdravlje ruši

RIRIR11111111111111111 Trach Up: Groznica večeri posle

Samo ti vuci jako i opusti se

I dok se njene koleginice i drugarice šetkaju u veoma neudobnim haljinama, naša Riri (Rihanna) uživa u suncu i cigari. I to još na Havajima. Jedina misterija na ovim idiličnim fotkama jeste šta zapravo puši mlađana i nestašna pevaljka? Da li je to neki poseban duvan, namenjen samo za poznate? Da li je to prototip novih cigara od kojih kosa raste bujnije, a guza se magično smanjuje? Nama je ovo velika muka i još veća misterija, te ukoliko imate neki odgovor, slobodno pišite. Uostalom, mnogi klinci bi voleli da puše isto što i naša Riri, te pomozite omladini!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments