Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow). Znate koliko volimo njene mudrolije, posebno one koje okači na GOOP-u.

Ove nedelje ima novi hit.

Izjavljuje kako nikada nije bila podložna programima samopomoći niti veruje u knjige koje mogu da promene pogled na život, ali zato nama preporučuje knjigu “Conscious Loving: The Journey to Co-Commitment” s podnaslovom “A Way to Be Fully Together Without Giving Up Yourself”. Inače, Gvinet napominje da joj je knjigu preporučila “najmudrija osoba koju poznaje”, a kako je ona sama vrhunski mudrac moš’te da zamislite sa kojih vrhova mudrosti potiče ovaj savet.

Sledi poduži spisak pitanja i odgovora od kojih je posebno zanimljiv odeljak o prevari.

U suštini, Gvinetina mudra knjiga predlaže da preuzmete odgovornost za to što ste prevareni (?) i postepeno obavite sve ono što niste mogli ranije: da razgovarate bez ostrašćenosti, da slušate jedno drugo, da uspostavite poverenje i zajednički odlučite kuda dalje. Da li možete da verujete? To je kao da sam rekao da je lek za bolest – da ozdravite!

paltrov Trach Up: Gwyneth Paltrow ima nove predloge

Ovako je izgledala juče


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments