5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Amandu de Kadenet (Amanda de Cadenet) znate najverovatnije kao majku Atlante (Atlanta de Cadenet Taylor). Elem, Amanda je konačno, posle godinu dana čekanja, dobila svoj TV-šou u koprodukciji sa Demi Mur (Demi Moore).

Okupila je četiri zvezde i razgovarala sa njima otvoreno. Tu su bile Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow), Zoi Saldana (Zoe Saldana) (za one neupućene to je ona seksi glumica iz novih “Zvezdanih staza” i lepa vanzemaljka iz “Avatara), Sara Silverman (Sarah Silverman) (nju definitivno ne znate ako niste ljubitelj američke komedije, jer je posredi komičarka koja drži nastupe i gostuje u TV serijama), te – Džejn Fonda (Jane Fonda).

E, sad.

U jednom trenutku, Amanda ih iznebuha pita koje su im omiljene poze u seksu, na šta je naša fina dušica Gvinet cijuknula: “WHAT?!”

Sara je kao iz topa rekla da voli dobro staro misionarsko trpanje, kao i da voli malo grublje. Saldana nije mogla da se odluči između misionarske poze, klečanja, jahanja, psećeg stila ili stojećki (!). Fonda se našalila izjavivši da je i u sedamdeset četvrtoj prilično savitljiva, te da bi mogla da klekne da nije pre neku godinu ugradila veštačko koleno, pa stoga voli da leži ili sedi na krevetu i “dočekuje” ga. Paltrou je promrmljala nešto kao, slažem se sa njima…

Sex Trach Up: Gwyneth Paltrow šokirana

Seks? Seks... seks... setiću se sama, nemojte da mi šapućete

Sirota, Paltrou. Mora da joj suša traje od 1997. kad se ‘vatala s Bredom Pitom (Brad Pitt).


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice