5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Amandu de Kadenet (Amanda de Cadenet) znate najverovatnije kao majku Atlante (Atlanta de Cadenet Taylor). Elem, Amanda je konačno, posle godinu dana čekanja, dobila svoj TV-šou u koprodukciji sa Demi Mur (Demi Moore).

Okupila je četiri zvezde i razgovarala sa njima otvoreno. Tu su bile Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow), Zoi Saldana (Zoe Saldana) (za one neupućene to je ona seksi glumica iz novih “Zvezdanih staza” i lepa vanzemaljka iz “Avatara), Sara Silverman (Sarah Silverman) (nju definitivno ne znate ako niste ljubitelj američke komedije, jer je posredi komičarka koja drži nastupe i gostuje u TV serijama), te – Džejn Fonda (Jane Fonda).

E, sad.

U jednom trenutku, Amanda ih iznebuha pita koje su im omiljene poze u seksu, na šta je naša fina dušica Gvinet cijuknula: “WHAT?!”

Sara je kao iz topa rekla da voli dobro staro misionarsko trpanje, kao i da voli malo grublje. Saldana nije mogla da se odluči između misionarske poze, klečanja, jahanja, psećeg stila ili stojećki (!). Fonda se našalila izjavivši da je i u sedamdeset četvrtoj prilično savitljiva, te da bi mogla da klekne da nije pre neku godinu ugradila veštačko koleno, pa stoga voli da leži ili sedi na krevetu i “dočekuje” ga. Paltrou je promrmljala nešto kao, slažem se sa njima…

Sex Trach Up: Gwyneth Paltrow šokirana

Seks? Seks... seks... setiću se sama, nemojte da mi šapućete

Sirota, Paltrou. Mora da joj suša traje od 1997. kad se ‘vatala s Bredom Pitom (Brad Pitt).


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice