Pravila lepog izražavanja

Rijana Trach Up   Holandija VS Rijana!

"Treba mi samo jedan prst da vam objasnim šta mislim o vama"

Holandski magazin “Jackie” nazvao je našu dragu sestru slatku, Rijanu (Rihanna) – ultimativnom crnačkom kučkom, u originalu (radi jačeg efekta i boljeg razumevanja) “the ultimate n–a bitch”. To nije lepo sa njihove medijske strane, pa im je gospođica Barbados odgovorila u istom maniru na Twitter-u “F–k you!”. Bolje da ne prevodimo taj njen odgovor, ali ide nešto kao “Vodim ljubav sa gospođom vam majkom, Holanđani!” Jeste da su se izvinili, ali ipak….

Hobiti preživljavaju Smak sveta

Hobit Trach Up   Holandija VS Rijana!

Pregospodarska era zvana Hobit

Zakazan event je smak sveta sledeće godine, ali pre toga moramo da odemo u bioskope i odgledamo najnovije ostvarenje Pitera Džeksona (Peter Jackson) “Hobit”. Film je opet pravljen po Tolkinovoj (J.R.R.Tolkien) knjizi i osim magije, ima i prigodne avanture, džinove, zmajeve… Ako ste nestrpljivi da čekate godinu dana, možemo da vas utešimo  najnovijim trejlerom.

Previše Photoshop-a

Telror Trach Up   Holandija VS Rijana!

Photoshop- žene znaju zašto

Kompanija Procter & Gamble uklonila je sliku holivudske slatkice, Tejlor Svift (Taylor Swift) za reklamnu kampanju maskare. Razloge je – previše fotošopa! ‘Em deluje kao vila, ’em nema nijednu boru, ’em može trepavicama da nas oduva. Da ne budemo pogrešno shvaćeni, gospošica Slatki glasić jeste lepa i nema potrebe za bilo kakvim sređivanjem njenih fotografija. To mišljenje deli i Procter & Gamble, pa Tejor može da se slika.

Ah, ta šminka!

Vanesa Trach Up   Holandija VS Rijana!

Levo: Vanesa, desno: anonimna mršavica sa preterano upalim obrazima

Možda je francuska glumica, manekenka i pevačica smotala Džonija Depa (Johnny Depp), ali kako je njemu kad se probudi pored Vanese (Vanessa Paradis), bez šminke i fensi krpica, samo on zna. Vanesa je uslikana u Los Anđelesu bleda poput duha, mršava kao motka i zaključujemo da izgleda lošije od bilo koje prosečne ribe koja šeta gradom. Inače, Vanesa snima neke nove pesmice, uz malu pomoć prijatelja, poput Skarlet (Scarlett Johansson) i Igija Popa (Iggy Pop).

Oskar u prodaji

Oskar Trach Up   Holandija VS Rijana!

Sve je na prodaju

Ukoliko ste oduvek maštali da imate Oskara na polici, recimo u salonu ili levo od batlera, propustili ste priliku. Ova nagrada je na aukciji prodata za više od pola miliona britanskih funti, a originalni dobitnik je Orson Vels (Orson Welles), za scenario filma “Citizen Kane”. Pobednik nam nije poznat, ali znamo da je pretekao mađioničara Dejvida Koperfilda (David Copperfield), koji očito nije upotrebio magiju na ovoj neobičnoj aukciji.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments