Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Mlađani Biber (Justin Bieber) savršen je proizvod industrije pop-muzike. Lep k’o slika, svež k’o rosa, glas k’o slavuj. Nevin! Prava mašina za mlaćenje para i zaluđivanje dečurlije koja još ne može da se nazove ni tinejdžerima. Sad su im skovali nekakav izraz tween za te klince i klincoke koji pod uticajem hormona iz brze hrane i televzije dostižu nivo seksične euforije nad Džastinom Biberom dok si rek’o “čajld abjuz!”

Elem, svet se deli na dve grupe, one koji vole Bibera (Beliebers) i one druge. E, sad. Ovi drugi bi najradije voleli da mu vide to lepo lice onako zgužvano u krvavi ugrušak poput scene iz filma “Fight Club”.

Mladi Biber ih je preduhitrio, te je za časopis “Complex” osim intervjua uradio niz fotografija kako ga mlate k’o vola u kupusu. Pršti na sve strane, masnice izbijaju, potočići usirene krvi slivaju mu se niz lice.

biber02 Trach Up: Hrabri Bieber

Brutalna foto-sesija za magazin "Complex"

Hrabro, nema šta. Touche! Dobar potez, mališa.

A intervju? Pa, priča koješta. Kaže da se probio kvalitetom muzike i da joj treba pružiti priliku, te da će uskoro praviti još bolje pesme, pa će ljudima biti krivo da priznaju da slušaju Bibera. Priča da nema svrhe kriti se i da je ponosan na odnos sa Selenom (Selena Gomez), te da mrzi kad ga fotografišu, a nije lep i sređen, već podbuo od iscrpljenosti.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice