Countdown for LiLo

LILO Trach Up: Irski rokeri i britpop šokeri!

Džaba ti suze, 'ajde se malo uozbilji i imaj život već jednom

Naša najnevaljalija zvezdica – uskoro ćemo je zvati zatvorska ptičica – LiLo (Lindsay Lohan), po peti put je privedena zbog kršenja uslovne slobode. Lindzi nije odradila dovoljno sati društveno korisnog rada, otplakala je turu u sudu, platila kaznu i sada je očekuje šesnaest sati dobrotvornog rada u mrtvačnici ili… Tek ćemo videti. Sledeće saslušanje je 2. novembra. Bitno da je ona već počela da se oseća kao deo budućeg kolektiva. Ovako našminkana liči nam na leš, a ne na mladu devojku pred kojom je mogla biti svetla budućnost.

Nova zvezdica na naslovnici

armie Trach Up: Irski rokeri i britpop šokeri!

Hmm rolka na mušarcu, a nije hmhmhmh da li još neko misli kao i mi?

Slatkiš Armi Hamer (Armie Hammer) je na naslovnoj strani magazina “Prestige Hong Kong” za mesec oktobar. Zašto nama toliko smeta ova slika, a on je tooooliko sladak?

Adel bi princa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Trach Up: Irski rokeri i britpop šokeri!

Ne pričaj gluposti, leči glasne žice!

Nije ni Adel (Adele) mutava. U intervjuu za “The Sun” dvadesettrogodišnja pevačica je izjavila kako bi volela da izađe sa princem Harijem (Prince Harry), jer joj se čini zabavan. A kao nije primetila da je mali Hari od žabe postao mega frajerčina? Takođe, Adel nerviraju Ameri koji je pitaju da li poznaje kraljicu. Ma, ne nerviraj se Adel, oni to pitaju svakog ko nije sa njihovog kontinenta.

The Cranberries uzvraćaju udarac

Nakon jedanaest godina bend The Cranberries izbacuje album “Roses”, 14. februara. Promo singl “Show me the way” je dostupan na Facebook stranici benda i to za džabe, a nas oduševljava to što su se muzičari širom planete malo razbudili, mada se nadamo da je ovo samo početak.

Pomirenje decenije!

zzzzzzzzzzzzzzzz Trach Up: Irski rokeri i britpop šokeri!

Jedna od tri zajedničke slike iz devedesetih

Nakon petnaestak godina i milion prlično jakih uvreda, dvojica velikana britanske muzičke scene su se sreli, popili pivo i skontali da ni oni ne znaju zašto su se svađali. Dejmon Albarn (Damon Albarn) iz benda Blur i Noel Galager (Noel Gallagher) – frontmen Oasisa, tokom devedesetih su napravili pravi mini rat, a Noel je čak izjavio da bi voleo da Dejmon i Aleks (Alex James, basista Blur-a) zakače sidu. Ali tada su bili samo klinci na vrhu sveta. Ukoliko ova dvojica još pripreme i neki projekat, ostaćemo bez reči. Kao i nekoliko milijardi ljudi koji žive na ovoj planeti.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments